SEA DANCE FESTIVAL NASTAVLJEN U ODLIČNOM RITMU

Zvezda večeri svakako je bio Elliot John Gleave aka EXAMPLE, tekstopisac, pevač i reper, jedan od najpopularnijih izvođača britanske scene, ali i jedan od retkih elektronskih producenata koji rasprodaje muzičke arene! Pun Main stage skakao je uz njegov energični nastup koji se furiozno završio izvođenjem mega hita "Change the way you kiss me" uz horsko pevanje i eksploziju pozitivne energije u publici. Binu je prethodno zagrejao energični nastup Lollobridgida i majstori žestokog zvuka Eyesburn. Who See i Bad Copy su doveli atmosferu do usijanja odbijajući da siđu sa scene kad je to bilo predviđeno, a Kiril Djajkovski Feat TK Wonder oduševio je posetioce svojim autentičnim etno drum'n'bass zvukom, koji je bio posebno zanimljiv stranim posetiocima.

Dnevne žurke obeležio je popodnevni nastup Timo Maasa, koji je dupke ispunio prostor plaže Dance paradise bine. Nekolicina srećnika je potom žurku nastavila na obali luksuznog kompleksa Dukley Gardens, gde je održan secret party pri humanitarnoj VIP žuki BE HUMAN Hosted by EXAMPLE!

(old_image)

Ono što nas večeras očekuje na morskom izdanju EXITa je svakako nastup pionira i najznačajnijeg sastava u istoriji elektronske muzike i neprevaziđenih vladara plesnih podijuma širom sveta, britanskog sastava Underworld!

Njima će se na glavnoj bini pridružiti Juan Atkins, Tara McDonald, Mark Knight, kao i Darkwood Dub, Urban&4 i Autogeni trening. Na sjajnim žurkama Dance Paradise bine očekuje nas Mark Knight Special Daily Set, Patife i mnogi drugi.

(old_image)

Večeras će biti održan i centralni humanitarni VIP događaj pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI u luskuznom kompleksu Dukley Gardens, koji će ovom prilikom izvesti ekskluzivan DJ set. Domaćin ovoj žurki biće ni manje ni više nego svemirski kauboj i poznati svetski muzičar Džej Keja, koji je odlučio da na crnogorskom primorju bude sve vreme trajanja morskog dela EXIT Avanture! Pored momaka iz benda Jamiroquai, humanitarnu žurku obeležiće i nastup Masimo Savića.

Najbolja žurka na jadranskoj obali se nastavlja! Vidimo se i večeras na velikoj završnici EXIT avanture!

Pogledajte još