Male tajne velikih majstora: Evo kako da vam penis bolje funkcioniše!

Svaki muškarac na svetu želi da ima zdrav i funkcionalni penis...

Podizanje i održavanje podignutog jarbola osigurava muškarcu da se pokaže u najboljem svetlu. Evo 5 jednostavnih vežbi za penis koje će vam pomoći pri perfomansu i naterati svaku devu da se vrati u vaš krevet:

1. Kegelove vežbe
Pubični mišići kontrolišu protok urina, a oni igraju i veliku ulogu sa erekcijom. Ako muškarac mokri i mora prestati on automatski stiska mišiće i urin prestaje. Ta kontrakcija mišića naziva se Kegelova vežba.

Muškarci mogu vežbati ove mišiće opuštajući ih i stežući ih po nekoliko puta. Na početku ih je lako odraditi, ali kako vreme prolazi ove vežbe znatno postaju teže. Idealno bi bilo kada bi se mišići držali 2 do 3 sekunde stegnutim, a onda 2 sekunde opuštenim.

2. Vežbe penisa
Postoji vežba koja takođe trenira, pubne mišiće ali se izvodi na drugačiji način. Muškarac mora da postigne erekciju i da na svoj penis stavi lakši peškir ili krpu. Sa tim predmetom na svom penisu on će forsirati pubične mišiće.
(old_image)

3. Čučnjevi
Ova vežba uključuje nekoliko delova tela, pa osoba mora imati određeni nivo snage i koordinacije pre nego što krene sa njima. Poželjno bi bilo da iz stojećeg položaja pređete u čučanj koristeći mišiće kako bi pogurali karlicu nazad. U toj pozi potrebno je biti nekoliko sekundi i onda opustiti mišiće.

4. Podizanja
Ukoliko se ne izvodi pravilno, ova vežba može rezultirati bolovima u leđima. Zato se savetuje da legnu na pod, saviju noge u kolenima i podižu svoju karlicu na nekoliko sekundi i onda se vrate u prvobitno stanje. Savetuje se da se ovo ponovi oko 2 do 3 puta.

5. Stopiranje ejakulacije
Ovo je još jedna vežba koja zahteva od muškaraca da se igraju sa svojim "klatnom strave". U ovoj vežbi cilj je postići erekciju i pre nego što se desi ejakulacija, treba da se prekine sa masturbacijom, što znači da rukovanje sa vašim vršnjakom ne sme da se završi srećnim krajem. Savet je da se ovo ponovi barem 3 puta pre dozvoljavanja ejakulacije. Možda deluje kao mučenje bez poente, ali i te kako je korisno.

Posle vežbi potrebno je održavati i higijenu penisa kako se koža penisa ne bi iziritirala. Ove vežbe će biti od velike pomoći svakom muškarcu, a njihove beneficije će osetiti prilikom seksualnog odnosa.

Izvor: vesti

Pogledajte još