NJEGOVA, ALI PRE SVEGA – SVOJA: 7 stvari koje ne bi trebalo da radite zbog muškarca!

1. Vežbom do savršenstva

I same znate da je važno da se zdravo hranite i da vežbate, ali to morate da radite zbog sebe, a ne zbog njega. Ako sve ovo radite da biste zadržali vašeg muškarca, onda grešite! Posvetite se zdravom načinu života samo da biste sebi ugodili.

2. Obrijte se “dole”, ali…

Neki muškarci vole da “tamo dole” imaju “čist put”. Ipak, ne dozvolite da vas vaš muškarac ili mediji ubede u nešto što vama ne prija. Ako osećate potrebu da se oslobodite suvišnih dlačica u intimnim delovima tela, učinite to samo zato što ćete se nakon toga vi osećati bolje.

Biće lud za vama ako...

3. Nosite garderobu koja vama prija

Ne morate kupovati seksi donji veš ako on insistira na tome, niti nositi kratke suknje ako to nije vaš fazon. Sve ono što kupujete, kupujte samo za sebe, a ne zato što vas on tera na to.

Budite fatalne u nekoliko koraka.

4. Slobodno odbijte seks ako vam ne prija

On je raspoložen, ali vi niste. Nemojte da vas tera na odnos ukoliko vama nije do toga. Nećete uživati ni vi ni on. Recite mu da biste ipak nešto drugo radili. Ukoliko se naljuti, nije vredan vaše pažnje.

5. Fudbalske utakmice… Ne, ako vam nije do toga!

Lepo je kada par deli slične interese, ali teško da ćete se složite u svemu. Ako vas tera da s njim gledate fudbalsku utakmicu, a vam nije do toga, recite mu. Nema razloga da činite nešto samo da se on ne bi nadurio.

Ipak, suprotnosti se privlače.

6. Upoznajte ga s kuhinjom

Čak i ako ste savršena kuvarica, to ne znači da bi trebalo da “visite” u kuhinji. Podelite posao na ravne časti – nekada kuvajte vi, a nekada on.

7. Niste spremni za decu - kupite ljubimca

On želi decu, ali vi niste spremni na tako veliki korak? Kupite ljubimca i zajednički vodite brigu o njemu. Možda vam neki pas ili maca smekša sce, pa ipak odlučite da rodite bebu...

Izvor: allwomenstalk.com/ nadlanu


Pogledajte još