Otac ubijenog maldića: „Mirko nije poznavao mržnju, ostavite je”

- Prošle godine su bili na letovanju i tada je u Jagodini kupio poklon za nju. Bio je pravi anđeo, kao i njegov brat Marko (28). Mirko se preselio u Noj Izenburg da bi bio blizu devojke i tamo je živeo kao podstanar - ispričala je ona, dok su se Mirkovi roditelji oglasili na Fejsbuku.

“Mog sina ubila je ljubav. Neka počiva u miru”, napisala je Marina, majka ubijenog mladića, a njegov otac Miroslav pozvao je rodbinu i prijatelje na sahranu i ostavio poruku u kojoj je zamolio da bude održana u miru.
“Ovaj slučaj je jako žalostan i tužan. Upozoravamo da bi Mirkova želja bila da se ova ceremonija održi u miru i tuzi. Mirko nije poznavao mržnju, ostavite je”, napisao je on.

Kako su rođaci ispričali medijima, ubica, koji je poreklom Hrvat, nije želeo da dopusti da se njegova sestra zabavlja sa Srbinom i osporavao je tu vezu. I jedna i druga porodica, koje su se spremale i za venčanje, nisu znale ništa o tome, sve do tragedije. Na Fejsbuku se juče ponovo oglasila i Danijela.

“Moje srce i dušu bi umirilo kada bih mogla da te poljubim poslednji put. To bi mi dalo snage da uradim sve što bi te učinilo ponosnim. Počivaj u miru, anđele moj, ponovo ćemo se videti”, napisala je ona.

Izvor: Alo

Pogledajte još