Đokovići letuju za 300 evra?

Kao sav normalan svet! Nole i Jelena otišli su na prvo zajedničko letovanje nakon svadbene ceremonije i to ni manje, ni više, nego u Polihrono, mesto koje je dostupno i “običnim smrtnicima”. Bračni par će ovo letovanje koštati po 300 evra, budući da najskuplji desetodnevni aranžman košta 600 evra.

- Jelena i on upravo suprotno razmišljaju od džet-setera. Želeli su da utiske posle svadbe sumiraju na mirnom mestu, kakva je severna Grčka, bez lažnog glamura, fensi mesta i bespotrebnog luksuza. S obzirom na to da je ovo mirno mesto, sa svega nekoliko restorana i bez noćnog života, to će dobro doći, kako Jeleni zbog trudnoće, tako i Novaku pred turnir u Americi. Njih dvoje su slični po pitanju skromnosti i smatraju da lepote prirode i mora na otvorenom nema potrebe zameniti skupocenim đakuzijima i bazenima u okviru hotela. Ne opterećuju se materijalnim stvarima, već suštinom, a u ovom trenutku im je najbitnije da su zajedno – kaže za Alo izvor.

U delu Halkidikija na kojem se Đokovići trenutno nalaze noćni život utihne najkasnije do ponoći, posle čega zavladaju mir i tišina. U skromnim hotelima uglavnom odsedaju parovi ili porodice sa decom, jer je voda u priobalju veoma plitka, pa mališani mogu da uživaju. Ni među restoranima nema preteranog luksuza, dok su hoteli sa pet zvezdica retka pojava. Nakon Plihrona njih dvoje će nekoliko dana provesti na obalama Italije.

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još