U želji da poveća svoj mikropenis, muškarac učinio nezamislivo!

Šta biste uradili da imate mikropenis?

Medicina poznaje ovu vrstu problema – reč je o penisu koji je zaista ekstremno mali – manji od 10 centimetara. Poređenja radi, prosečan penis u erekciji ima oko 16 centimetara.

Evo kako da vam penis bolje funkcioniše.

“Moj penis je veličine dečijeg. Pre operacije, bio je 3 centimetra u opuštenom stanju, a u erekciji svega 7 centimetara”, rekao je Majkl, Australijanac, kojeg muči ovaj problem.

On je pre dve godine dao 45.000 dolara da bi mu hirurzi povećali muškost, ali u tome nisu uspeli. Sada se odlučio na još drastičniji korak – otići će na dve nove intervencije koje koštaju čitavo bogatstvo – čak 100.000 dolara!

Ipak, Majkl ne žali. Stavio je kuću pod hipoteku da bi najzad bio pravo muško!

Obrezani ili neobrezani muškarci? Proverite!

Tragična seksualna sudbina

Majkl ne krije da je ceo život duboko patio što nema čime da se pohvali kad se skine. Nevinost je izgubio s 24 godine, a još od tinejdžerskih dana imao je problem u školi s devojkama i momcima koji su ga ismevali zbog veličine polnog organa.

Živeo je radio u “muškom-domino gradu”, jer je i na taj način želeo da pronađe rešenje za svoj problem i izbori se sa ovim nedostatkom.

Priznao je da je uvek bežao od mesta i situacija koje mu omogućavaju da upoznaje ljude. Njegov hendikep mu je uništavao sve sfere života.

Negova majka, u želji da pomogne svom dečaku, odvela ga je kod ženskog pedijatra, a doktorka mu je, “za utehu” rekla:

“Videla sam i manje!”

Izvor: Dailymail.co.uk/nadlanu

Pogledajte još