Ženi se Kristijan Golubović: Pogledajte kako izgleda njegova izabranica u venčanici

Ovu vest potvrdio je danas za Alo.rs i sam Kristijan Golubović, koji nam je rekao da će se sa svojom izabranicom venčati 10 avgusta, na njen rođendan.

- Tačno je, ženim se. Izabrali smo taj datum jer joj je taj dan rođendan. Ona je već isprobala venčanicu, koja joj se sviđa, a venčanje će biti crkveno. Nama je važno da se venčamo pred Bogom - rekao je Golubović i potvrdio da je njegova verenica u trećem mesecu trudnoće.

Golubović iza sebe ima dva braka. Više godina je bio u vanbračnoj zajednici sa Beograđankom Danijelom, koja je pre neku godinu, preminula nakon duže i teške bolesti, a sa njom ima sina od 20 godina.

Dok je bio na izdržavanju kazne u požarevačkom zatvoru "Zabela", oženio se 2006. sa dizajnerkom Suzanom Milojković (34), od koje se razveo sredinom 2012. godine, pola godine pre izlaska na slobodu.

U međuvremenu je bio u vezi sa košarkašicom Tatjanom Živanović (24) iz Kraljeva, zemljakinjom njegove buduće supruge Ivane. Atraktivna sportistkinja, koja igra za KK Radnički iz Kragujevca, je Kristijana čak iz publike u sudnici bodrila tokom suđenja.

Atraktivna košarkašica otkrila je ranije za list "Alo!" da se sa Kristijanom upoznala na boks-meču u Sportskom centru “Šumice” i da ih je upoznala njena drugarica koja se tada zabavljala sa Golubovićevim telohraniteljom.

alo

Pogledajte još