Astro: U krevetu je najbolje sa…

OVAN

ŽENA – vrlo temperamentna, erotična i impulsivna. Privlače je ljubavne avanture, a u seksualnom odnosu voli da eksperimentiše na različite načine, ima potrebu za dominacijom.

MUŠKARAC – vrlo izdržljiv i potentan. Kod njega dominira strast, ali i impulsivnost, tako da ljubavni vatromet može biti učestao, ali i munjevit i kratkotrajan.

Ovnovi uvek diktiraju tempo, znaju šta žele, ali su skloni preterivanju. Za njih su ljubav i seks dve odvojene kategorije. Uzbudjuje ih aktivna predigra, a omiljena poza je ona koja ih stavlja u dominantan položaj. Erogene zone su uši i vrat.

Ovnovi se najbolje slažu sa Bikom, Blizancima i Vodolijom, a loše sa Rakom, Lavom i Škorpijom.

BIK

ŽENA – strastvena i romantična, a da bi ostvarila ljubavno-seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobodjena svih predrasuda. Uživa u obilju dobrih uslova, a emocija izražava na direktan način.

MUŠKARAC – dobar i potenatan ljubavnik, partnerku obasipa različitim nežnostima.

Bikovi uživaju u dužoj predigri, preferiraju pozu klečanja, a erogene zone su potiljak i vrat. Najbolje se slažu sa Ovnovima, Devicama i Škorpijama, a loše sa Blizancima, Strelčevima i Ribama.

BLIZANCI

ŽENA – neumorno traga za svojim kosmičkim blizancem tj. za srodnom dušom koja treba da joj pruži intelektualno, seksualno i saznajno potkrepljenje. Pri tome je vrlo šarmantna, duhovita, zabavna, radoznala i nestašna.

MUŠKARAC – lepršav, aktivan, radoznao i na prvi pogled neuhvatljiv. Ima raznovrsne seksualne i erotske fantazije.

Blizance uzbudjuju glas i miris partnera, a skloni su raznovrsnim akrobatskim pozama.

Erogene zone blizanaca su prsti i unutrašnja strana ruke. Najbolje se slažu sa Ovnovima, Jarčevima i Vagama, a loše sa Blizancima, Devicama i Vodolijama.

RAK

ŽENA – romantična ljubavnica koja sve bazira na svojim dubokim osećanjima, povremeno ćudljiva, ali emotivno umilna i nežna. Prepušta se ljubavno-seksualnom vihoru tek kada oseti da je voljena. Jake emocije pothranjuju njene bogate seksualne fantazije i snove.

MUŠKARAC – zavodi čestim izrazima emocija, beskrajnim nežnostima i vrlo je romantičan. Sklon je maštanju i ume da emotivno i seksualno zadovolji svoju partnerku na različite načine.

Rakovi vole maštovitu predigru, a govor očiju, dugi poljupci, maženje i dodiri su njihove slabosti. Svaki deo tela je njihova senzitivna tačka ali samo pod udarom jakih emocija, koje ih vode ka strastima. Omiljeni položaj im je svaki prilikom kojeg partenri mogu da se gledaju u oči.

Rakovi se dobro slašu sa Blizancima, Devicama i Vodolijama, a loše sa Ovnovima i Jarčevima.

LAV

ŽENA – romantična heroina, energična i vrlo temperamentna i senzualna, ali ume da bude i nežna. To je žena mačka koja najbolje zna kako da se umiljava i ugnjezdi. Vrela krv struji njenim venama, zbog čega je prema partneru vrlo zahtevna ali velikodušna ljubavnica.

MUŠKARAC – to je vitez lavljeg srca, a ljubav je njegova velika strast. Želi u svemu da bude najbolji i to je njegova preokupacija. Vrlo je ponosan, strastven, romantičan i velikodušan ljubavnik. Svoju partnerku šarmira i zavodi u svakom pogledu, voli da dominira, ali takodje dobro brine i štiti svoju ljubavnicu.

Lavovi svoja osećanja izražavaju direktno, a uzbudjuje ih dodir, pogled, provokativni izgled ili ponašanje. Seksualni apetit im je vrlo naglašen, prilično su izdržljivi i zahtevni. U ljubavno-seksualnom činu naizmenično se smenjuju energičnost i obilje nežnosti. Veoma su potentni i lako je zapaliti njihove strasti, pri čemu tačno razdvajaju emocije od seksualnih poriva. Od poza najbolje im odgovara ona u kojoj imaju dominantna položaj u odnosu na partnera. Erogene zone: ledja i prepone.

Lavovi se dobro slažu sa Devicama i Strelčevima, a loše sa Ovnovima, Rakovima, Škorpijama i Lavovima.

DEVICA

ŽENA – na prvi pogled vrlo stroga i dobro opskrbljena lepim manirima. Iza te uvežbane poze krije se dostojanstvena i emotivna priroda. Ali, do njenih tananih emocija i strasti oslobodjenih teških stega stiže se samo uz beskrajno strpljenje, neprekidno dokazivanje i bezrezervnu ljubav.

MUŠKARAC – deluje rezervisano i ugladjeno, naravno sve u pokušaju da dobro kontroliše svoja osećanja i strasti. Ipak, moguće ga je izbaciti iz te uštirkane poze, ukoliko partnerka pokazuje iskrena osećanja, rafinirane strasti i visoki stil. Duhovnost mu je veoma važna, ali ni on nije imun na napade vrelih strasti.

Vrlo su zahtevni – svaki detalj je važan! Obožava osećaj bliskosti i poverenja. Stil i tehnika vodjenja ljubavi su jako važni, ali uz obaveznu umerenost u svemu. Dodiri ruku su jako važni naročito po vratu i grudima. Neki od ležećih položaja licem uz lice, kao i mogućnost da tačno vide partnerove izraze lice, su idealni za njih. Erogene zone: stomak i pupak.

Device se dobro slažu sa Bikovima, Rakovima i Škorpijama, a loše sa Blizancima i Vodolijama.

VAGA

ŽENA – šarmantna i očaravajuća glumica, po potrebi neodoljiva i čedna. Uživa u igri zavodjenja i dobro poznaje različite ljubavne čarolije za osvajanje partnera. Ima rafinirani ukus i lako se predaje ljubavnim izazovima i strastima. Vrlo je zahtevna u svakom pogledu i očekuje poseban tretman.

MUŠKARAC – romantik, neodoljivo ga privlače i uzbudjuju sve primarne ženske čari. Svojoj partnerki ume da priredi čarobne i nezaboravne trenutke u skoro savršenoj kombinaciji nežnosti, ljubavnog zanosa i seksualnog užitka. Vrlo je šarmantan i vešto koristi sve svoje prednosti prilikom ljubavnog udvaranja.

Vage preferiraju otmene stilove, a odnos sa partnerom vodi direktno ka ljubavnom vatrometu. Teže potpunoj harmoniji duha i tela, a njihove erogene zone su kičma, bedra, grudi i stomak. Vage se dobro slažu sa Blizancima, Devicama i Vodolijama, a loše sa Rakovima, Škorpijama i Ribama.

ŠKORPIJA

ŽENA – kraljica transformacija: od ljubavne zavodnice, neodoljive ili strastvene osvajačice, do nežne ljubavnice. Ume da bude veoma tajanstvena i provokativna, ali i emotivna. Kroz njene vene struji vrela krv, što je čini izuzetno senzitivnom, a u ljubavno-seksualnom pogledu nedoljivom i fatalnom. Ume da razdvoji ljubav i strasti, ali uvek bira maksimum.

MUŠKARAC – vrlo strastven, a ljubavno osvajanje je njegova glavna preokupacija. Ima potrebu da dominira u ljubavnom odnosu i učiniće skoro sve da vas u potpunosti zadovolji. Čak i njegova tajanstvenost ili čudljivost ume da deluje hipnotički, jer lukavo i vešto koristi sve ljubavne čarolije. Pravi je majstor ljubavnog osvajanja, a svojoj partnerki pruža veliko zadovoljstvo tokom seksualnog čina. Vrlo je potentan.

Škorpije su sjajni ljubavnici, ali i vrlo komplikovani. Preferiraju položaje na ledjima, ali i odredjeni egzibicionizam, tako da su skoro sve poze moguće, jer uzbudjenje, strast i inspiracija diktiraju pozu. Erogene zone: unutrašnji deo butina, prepone, grudi, bradavice i stomak.

Škorpije se dobro slažu sa Devicama, Jarčevima i Ribama, a loše sa Ovnovima, Lavovima i Vagama.

STRELAC

ŽENA – temperamentna, impulsivna, izazovna i po potrebi provokativna. Tačno zna šta želi od ljubavnog partnera i dobro razlikuje ljubav od strasti. U njenom ponašanju se nazire potreba za avanturističkim doživljajima, dominacijom, uzbudjenjem i nesputavanjem. Veoma je originalna i na vrlo direktan način izražava svoja osećanja.

MUŠKARAC – energičan, snalažljiv i vešt prilikom ljubavnog kontakta, udvaranja ili seksualnog odnosa. Uz izuzetan šarm koji poseduje, ume da deluje duhovito i zabavno. Impulsivan je i vrlo direktno izražava osećanja, seksualne želje ili aspiracije. Za njega ne postoji ne ili ne mogu.

Obožavaju slobodu u svakom pogledu. Ponekad deluju neukrotivo ili divlje, što dovodi do dodatnog zajedničkog uzbudjenja. Ljubav vole da vode i stojeći, a skloni su i egzibicionizmu. Erogene zone: prepone, unutrašnji deo butima, bokovi, donji deo ledja i stomak.

Strelčevi se dobro slažu sa Ovnovima, Lavovima i Vodolijama, a loše sa Bikovima, Blizancima i Ribama.

JARAC

ŽENA – ima vrlo visoke kriterijume. Pri izražavanju osećanja deluje principijelno, odmereno i strogo – za sve postoje utvrdjena pravila. Medjutim, ume da bude i vrlo emotivna ili ranjiva, a tek nakon što oseti maksimalnu sigurnost i poverenje izražava svoja osećanja i strasti.

MUŠKARAC – pouzdan, izdržljiv i beskrajno uporan u svojim namerama. Potiskuje svoja osećanja, ali gubi kontrolu kada pred sobom ima uzbudljivu partnerku koja u svom izražavanju umereno dozira emocije, strasti i praktične sposobnosti. U ljubavno-seksualnom odnosu maksimalno je predan, vrlo zahtevan i uspostavlja stroge kriterijume.

Preferiraju klasične poze, kao što je položaj na ledjima ili sa strane. Erogene zone: kolena, stopala, grudi i stomak.

Jarac se dobro slaže sa Rakom, Ribom i Škorpijom, a loše sa Ovnom, Bikom i Lavom.

VODOLIJA

ŽENA – nesvakidašnja i očaravajuća ljubavnica kod koje su dobro izmešana različita osećanja. Ume da bude prava zavodnica koja mami svojom pojavom, šarmom i originalnim nesputanim ponašanjem. Ponekad nije ni svesna svoje erotičnosti, a ponekad je svaki detalj ili pokret tela u službi njenog ljubavnog osvajanja.

MUŠKARAC – fascinatan kao pojava ostavlja utisak svojim ponašanjem i pri tome je iznenadjujuće inventivan ljubavnik. Ume da opčini neobičnim idejama, kreativnim izražavanjem, emotivnom širinom i bogatim ljubavno-seksualnim fantazijama. On svoju partnerku nikada ne ostavlja ravnodušnom. Ukoliko mu je stalo ume da je učini izuzetno zadovoljnom u svakom pogledu.

Obožava intelektualnu stimulaciju. Za njih seks predstavlja izuzetan spoj vrlo neobičnog intelektualnog, emotivnog i erotskog iskustva. Ljubav vode i stojeći, vole da partnera gledaju u oči, a erogene zone su butine, prepone, stopala, grudi i bradavice.

Vodolija se dobro slaže sa Ovnom, Bikom i Strelcem, a loše sa Blizancima, Lavom i Devicom.

RIBE

ŽENA – romantična i maštovita. Ljubav je njena duhovna hrana i u potpunosti se prepušta svojim osećanjima. Njena mašta prevazilazi standardne okvire, a u kombinaciji sa ljubavnim impulsima i erotskim podsticajima to vodi ka ostvarenoj fantaziji ili ka fatalnosti. Veoma je predana i lako pada na izraze sentimentalnosti i nežnosti.

MUŠKARAC – izuzetno emotivan i poseduje neodoljivi šarm, pravi Romeo. Njegova maštovitost i beskrajni izrazi nežnosti će vas vinuti u nebeske visine, ume emotivno da opčini i usreći svoju partnerku. Emocije i strasti uvek su neraskidivo isprepletene, lako se prepušta različitim užicima, a najveće uzbudjenje oseća u ljubavno-seksualnom odnosu. Vrlo su plemeniti, popustljivi i pažljivi ljubavnici.

Uzbudjuje ih glas i miris partnera, uz pregršt poljubaca. Erogene zone: stopala, listovi, grudi, bradavice i stomak.

Ribe se dobro slažu sa Blizancima, Škorpijom i Jarcem, a loše sa Bikom, Vagom i Strelcem.

savremena.me

Pogledajte još