Evo šta je otac uradio čoveku koji mu je silovao sina!

0

"Napravio sam od njega krvavu mrlju. Dođite i pozovite hitnu pomoć, trebaće mu". Ovim rečima je pozvao policiju otac (35), koji je tvrdi da je Rejmonda Folendera (18) zatekao kako seksualno zlostavlja njegovog 11-godišnjeg sina, i to u njegovoj vlastitoj kući, u Dejtona Biču (SAD).

Rejmond Folneder, na policijskoj fotografiji snimljenoj nakon što ga je razbesneli otac propustio kroz šake

Kada je došla, policija je Folendera zatekla na podu, bez svesti i premlaćenog do neprepoznatljivosti. Na pitanje da li je upotrebljeno neko oružje, gnevni otac je odgovorio “moje stopalo i moja pesnica”.

Otac 11-godišnjeg dečaka tvrdi da je, kada je oko 1 sat popodne svratio s posla do kuće da uzme nešto za jelo, čuo neobičnu buku iz spavaće sobe, i tamo Folendera zatekao spuštenih pantalona, u seksulnom činu sa svojim 11-godišnjim detetom.

“Momak ima sreće što verujem u Boga – jer bih ga inače ubio”, izjavio je, vidno potresen.

Dečak je tokom istrage ispričao da je tog prepodneva sa drugariam igrao video-igrice, ali da ga je, kada su svi ostali otišli, Folender odvukao u spavaću sobu i svukao mu pantalone i seksualno ga napastvovao, kao što je to povremeno činio već tri godine.

Bez optužbe za oca
Folender je sa zlostavljanim dečakom bio u bliskim porodičnim odnosima, i pretio mu je da će se nešto strašno desiti ukoliko nekome kaže šta mu je radio.

Nešto strašno se na kraju i dogodilo, ali samom Folenderu. Nakon što ga je gnevni otac premlatio, uhapšen je bez prava na kauciju i optužen za seksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 12 godina, naravno tek pošto mu je prethodno ukazana medicinska pomoć.

Priznao je sve za šta ga dečak tereti, i sada mu predstoji suđenje, a po svoj prilici i stroga kazna.

Dečakov otac nije optužen ni za šta.

Izvor: Blic

Foto: prt scr daily mail

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.