Šerifovićeva proziva: Ko zna-zna, a ko ne zna… ima sise!

0

Pevačica Marija Šerifović organizovala je mini koncert u jednom tržnom centru u Beogradu, gde je pevala neke od svojih najvećih hitova, ali i pesme sa novog albuma.

Ona je u veoma veselom rapoloženju izašla na binu, i nastup otvorila vodećom numerom sa novog albuma „Ja volim svoj greh“.

Oduševljena publika konstantno je horski pevala sa Marijom, a kada je na red došla pobednička pesma Evrovizije „Molitva“, neki su i zaplesali.

Svu raskoš svog vokala Šerifovićeva je pokazala u baladi „Bol do ludila“, što su najvernije obožavateljke pozdravile vriskom i škljocanjem bliceva na svojim mobilnim telefonima, da bi se pevačica nakon sjajno izvedene numere, malo i našalila komentarom: „Ko zna-zna, a ko ne zna… ima sise“, što je izazvalo smeh svih okupljenih, pa i članova benda.

Konstantnu komunikaciju sa fanovima Marija je nastavila pred izvođenje balade „U nedelju“, upitavši okupljene devojke da li žele da se udaju, a onima koje su potvrdo odgovorile, posvetila je ovu pesmu uz komentar: „Sa srećom, trebaće vam“.

Nastup je završila još jednom numerom sa novog albuma, „Mrš“ i zahvalila se svima koji su došli i uživali u njenom nastupu.

izvor: Blic

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.