Ostavio je zbog druge: Nadal raskinuo sa devojkom

0

Rafaela Nadala navodno je posle devet punih godina zabavljanja ostavio svoju devojku, mankenku Ćisku Pereljo.

Zbog sve češćih svađa, španski teniser odlučio je da stavi tačku na njihovu dugogodišnju vezu. Rafa i Ćiska poznaju se još iz detinjstva, a Nadal je bio praktično na početku profesionalne karijere kada je upočeo da se zabavlja sa lepom manekenkom.

Naime, proslavljeni teniser i njegova dugogodišnja devojka poslednji put viđeni zajedno pre više od mesec dana, na Rolan Garosu, kada je Ćiska bila u njegovom boksu, ali već tada su počele spekulacije da je njihov odnos zahladneo. Od tada nisu viđeni zajedno, a priče da su raskinuli pospešile su Nadalove fotografije sa Ibice, gde je snimljen kako se ludo provodi sa svojim društvom, prenosi „Alo“

Rafa i Ćiska zajedno su već devet godina, a poznaju se još od detinjstva. Nadal je bio praktično na početku profesionalne karijere kada je ušao u vezu sa njom, a mnogi tvrde da je upravo Ćiska svojim odnosom prema Rafinoj karijeri u mnogome doprinela njegovim uspesima.

Ćiska je uvek bežala od medija i pokušavala da se drži po strani, kao obična i stidljiva devojka, a Nadal je tu njenu želju poštovao i zato je retko pričao o njoj.

Foto: Twitter

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.