Ostavio je zbog druge: Nadal raskinuo sa devojkom

Zbog sve češćih svađa, španski teniser odlučio je da stavi tačku na njihovu dugogodišnju vezu. Rafa i Ćiska poznaju se još iz detinjstva, a Nadal je bio praktično na početku profesionalne karijere kada je upočeo da se zabavlja sa lepom manekenkom.

Naime, proslavljeni teniser i njegova dugogodišnja devojka poslednji put viđeni zajedno pre više od mesec dana, na Rolan Garosu, kada je Ćiska bila u njegovom boksu, ali već tada su počele spekulacije da je njihov odnos zahladneo. Od tada nisu viđeni zajedno, a priče da su raskinuli pospešile su Nadalove fotografije sa Ibice, gde je snimljen kako se ludo provodi sa svojim društvom, prenosi "Alo"

Rafa i Ćiska zajedno su već devet godina, a poznaju se još od detinjstva. Nadal je bio praktično na početku profesionalne karijere kada je ušao u vezu sa njom, a mnogi tvrde da je upravo Ćiska svojim odnosom prema Rafinoj karijeri u mnogome doprinela njegovim uspesima.

Ćiska je uvek bežala od medija i pokušavala da se drži po strani, kao obična i stidljiva devojka, a Nadal je tu njenu želju poštovao i zato je retko pričao o njoj.

Pogledajte još