DARA BUBAMARA SE OBRUKALA: Napila se usred emisije

0

Dara Bubamara je nedavno bila gost u jednoj emisiji i posle nekoliko koktela koje je popila, Radojka se toliko napila da je jedva pričala. Autor emisije „Grand koktel“ je uz šale uspeo da izvuče Daru kako bi to izgledalo kao da je samo dobro raspoložena, ali su čaše ispred nje odale u kakvom se stanju nalazi.

– Čim je stigla u emisiju, Dara je bila poslužena koktelom, ali ga je zbog vrućine popila na eks i odmah tražila drugi. Pošto je u studiju bilo vruće, Dara je pijući alkohol pokušavala da utoli žeđ, ali je već posle nekoliko čaša piće „udarilo u glavu“.

foto: youtube printscreen

Poneta dobrom atmosferom i na opšte zadovoljstvo kolega Ćeme i Aleksandre Bursać, koji su zajedno sa njom bili u emisiji, pevačica se zezala i pravila šou. Kada je došao red da najavi svoju novu pesmu „Kraj i tačka“, Bubamara je jedva uspela da sastavi rečenicu, pa joj je u tome pomogao voditelj Goran Čomor.

– Ala ovi kokteli udaraju u glavu, kraj i tačka – rekao je on. Ovim povodom pozvali smo poznatu pevačicu, ali do zaključenja ovog broja ona se nije javila.

Izvor: Alo

Foto: Nadlanu Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.