TEŽAK PODUHVAT: Prednosti i mane veze sa “maminim sinom”

Da li ste nekada imali posla s “maminim sinom”? Ako jeste, onda znate da to ume da bude i te kako teško. Nijedna žena ne voli da joj se neka druga petlja u odnos koji gradi s partnerom.

Da se razumemo - nije problem u mami, nego u činjenici da muškarci koji su previše vezani za majku obično nisu u stanju da se izbore za sebe, nisu samostalni, niti spremni da se u potpunosti posvete vama.

Ovih 7 stvari nemojte raditi ni zbog jednog muškarca

Loše strane

Takva veza ume da bude naporna zato što “maminom sinu” nikad ništa nije dovoljno dobro, zato što, naravno, “njegova majka to radi najbolje”. Mama bolje kuva, brže čisti stan, pravi bolje kolače, prećuti kad joj tata nešto spočitava...

U vezi sa takvim muškarcem imaćete utisak da se borite protiv nevidljivog neprijatelja koji je oličenje savršenstva, a to, priznaćete, nije fer borba.

3 tipa muškarca koji vas nisu vredni

Dobre strane

Po pravilu, “mamini sinovi” su dobri momci. Oni su pažljivi, nežni, ljubazni, imaju lepe manire. Neće propustiti nijedan praznik, pohvaliće vas kad napravite ručak ili tortu, doneće vam cveće... Sve su to razlozi zbog kojih bi ponekad trebalo da zažmurite kad čujete rečenicu “ali moja mama...”

Naravno, ukoliko ste u stanju da to istrpite a da vas ne izbaci iz koloseka!

Savet “maminim sinovima”

Ukoliko vam devojka ili žena skrene pažnju na problem “moja mama to radi najbolje”, nemojte se naljutiti na nju. Radije razmislite da li i gde grešite, jer postoji verovatnoća da će vas ostaviti, baš zato što niste imali razumevanja za njene reči.

Jedino rešenje je da pokušate da nađete balans između dve žene koje vam najviše znače – svaka na svoj način...

Izvor: portaloko.hr/nadlanu

Pogledajte još