Žena poreklom iz Srbije brutalno ubijena u Nemačkoj

0

U iznajmljenom stanu Frankfurtu brutalno je ubijena Hilda L. (29) za koju koju nemački mediji pišu da je poreklom iz Srbije.

Policija u „različitim pravcima“ istražuje slučaj ove kozmetičarke, za koju se kaže da je radila i kao advokatski pomoćnik.

Hildini prijatelji su redakciji dnevnika „Frankfurter noje prese“ saopštili da je žrtva za prijatelja imala mladića, jednog Italijana, ali su kao pogrešne odbacili špekulacije da se radi o islamskom ekstremisti.

Nemačka štampa piše da je i sama ubijena, takođe, bila muslimanka.

Prijatellji ubijene kažu da ona, međutim, ističu da je ona bila tolerantna i otvorena osoba koja bi se teško složila sa nekim ko ima ekstremističke poglede.

„Bild“ s duge strane piše da se Hilda L., međutim, još u aprilu obratila policiji, „jer se osećala ugroženo od svoje porodice“.

Njeni roditelji, kako navode mediji, nisu bili saglasni sa „zapadnjačkim stilom žiivota“, koji je vodila njihova ćerka.

I komšije potvrđuju da je ona imala nameru da napusti stan u kome je živela svega par meseci.

Prema nekim informacijama, ubijena je, navodno, svoju ćerku, nekoliko dana pre tragedije sklonila kod prijatelja ili poznanika.

Leš ubijene pronađen je u petak u njenom stanu, a patolozi su, osim povrede glave, koje potiču od udaraca, utvrdili i više rezova oštrim predmetom na vratu, prenose mediji.

Ubijena je bila razvedena, a policija je za sada saopštila samo da istraga ide u „različitim pravcima“.

Izvor: B92

Foto: yayimages.com/ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.