Bez OPERACIJE: Čvršće GRUDI uz pomoć limunade i jabuka!

0

Nema potrebe da se nervirate ako su vam se grudi malo opustile i nisu onako bujne kao što su bile. OVO su prirodni recepti koji će vam sigurno POMOĆI…

Kako bi vam koža dekoltea bila zategnuta preporučuje se zamrznuta limunada koju napravite tako da sok od jednog limuna pomešate sa 2,5 dl vode i zamrznite u kockice. Uzmite kockice pa pređite preko kože dekoltea nekoliko puta uz lagani pritisak, a zatim natapkajte peškirom.

Da bi vam grudi bile čvršće napravite smesu od 1 kašičice vitamina E u tečnom stanju, dodajte 1 kašiku jogurta i jedno jaje.
Takvu smesu umasirajte na grudi, pokrijte peškirom i držite 20 minuta.

MASKA
koja je takođe dobra za čvršće grudi: kašiku kukuruznog brašna pomešajte sa malo vode, umasirajte kružnim pokretima na grudi s time da izbegavate deo oko bradavica koje možete namazati bademovim uljem pa posle par minuta isperite vodom.

MASKA od jabuka je tradicionalan recept za učvršćivanje grudi, a pravi se tako da isečete 2 jabuke na sitne komadiće, dodajte malo mleka oko 3-4 dl, smesu zakuvajte dok ne dobijete gustu smesu. Pošto se ohladila masku nanesite na grudi, ostavite da deluje 15-ak minuta pa isperite s vodom.

Hidroterapija je takođe korisna za održavanje čvrstoće grudi.
Prilikom tuširanja naizmenično puštajte toplu i hladnu vodu, uperite mlaz prema grudima pa pravite „osmice“.
Time poboljšavate cirkulaciju, a voda na taj način masira i zateže tkiva.

Izvor: prirodni-recepti

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.