Ako je već narko-bos: Zašto nema poternice za Dragoslavom Kosmajcem?

0

Demokratska stranke je zatražila da premijer Aleksandar Vučić i ministar policije Nebojša Stefanović objasne zašto nije raspisana poternica za Dragoslavom Kosmajcem.

„Zahtevamo od premijera Aleksandra Vučića da objasni javnosti zašto je dozvolio da osoba koju je označio kao najvećeg narko-dilera, slobodno napusti zemlju i zašto nije raspisana poternica na osnovu koje bi ga Crna Gora zadržala u pritvoru, umesto što je on danas na slobodi“, kazao je predsednik Resornog odbora DS za pravdu, Vladimir Todorić.

„Kome je bila potrebna ova farsa s javnim upozoravanjem kriminalaca da se sklone iz zemlje što doprinosi lošoj slici naše zemlje, po kojoj narko-klan kontroliše policiju? Takva slika sigurno nije nešto što će građane ubediti da žive u sigurnoj državi niti će nekoga sa strane ubediti da investira u Srbiju i stvori nova radna mesta“, ocenio je Todorić.

On je pitao kako je moguće da postoje dokazi na osnovu kojih bi premijer to izjavio i ministar formirao Radnu grupu koja je popisala Kosmajčevu imovinu, a da se istovremeno ne preduzmu koraci ka njegovom lišavanju slobode u zemlji i inostranstvu.

Izvor: Beta

Foto: yayimages.com/ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.