SVE ZA LJUBAV: Pravi muškarac će uvek prećutati...

1.Ne teraj me da te zovem pred spavanje!

Muškarci ne vole nikakve pritiske. Kada očekujete poziv za laku noć od svog partnera, to će vam sigurno učiniti, čisto da se ne biste durile. Nikada vam neće reći koliko mu to smeta.

2. Ugojila si se!

Naravno da vaši partneri primećuju koji kilogram viška, ali vam to sigurno neće reći, jer bi to u najmanju ruku izazvalo “gnev svih bogova”. Šalu na stranu, ako je s vama uprkos tome što ste se ubucile, znači da vas voli bez obzira na sve.

6 najvećih muških trauma!

3.Voleo bih da nam je seks dobar kao na početku!

Ovo bi bilo ponižavajuće za vas, zar ne? Neke stvari je bolje da partner zadrži za sebe. Ipak, da se ne biste pitale da li je vaš seks dobar kao i na početku, ne dozvolite da u vašem krevetu vlada monotonija. Iznenadite ga i priuštite mu seks za pamćenje.

4.Skini taj puder da ti kažem nešto u lice!

Blaga šminka je ok, ali “troslojni” puder, gomila maskare i jaki ruževi usred dana – ne, nikako! On vam neće reći koliko mu to smeta, ali jednu stvar želimo da znate: prirodan izgled je uvek poželjan, ma šta vi mislile.

3 načina da je nagovorite na jutarnji seks

5.Ne teraj me da se družim s tvojom porodicom!

Nema on ništa protiv vaše porodice, ali on se ne zabavlja s njima, već sa vama. Iako vas nikada neće odbiti kada ga zamolite da s vama krene na nedeljni ručak kod vaših roditelja, znajte da on to i ne voli previše..

6.Pusti me da dišem!

Svakome je potreban “odmor” od veze. Cenite njegovo vreme kako bi i on cenio vaše. Druženje s prijateljima je nešto što ne smete da zapostavite. Mislite da nikada nije odbio prijatelje radi vas? Varate se, učinio je to nebrojeno mnogo puta, samo vam to nije priznao, niti će...

Izvor: Index.hr/nadlanu

Pogledajte još