Moja istina o razvodu: Muž Snežane Dakić se oglasio!

0

Kao bomba je odjeknula vest da se voditeljka Snežana Dakić i biznismen Vladimir Mikić razvode. Iako je Snežana ostala nema na dalja pitanja, Vladimir priznaje da im u braku već dugo nisu “cvetale ruže”, ali da će se sporazumno razvesti.

Odluka da se rastanemo nije se dogodila preko noći. Jednostavno, neke stvari ne funkcionišu, dolazi do sve većeg nerazumevanja i ljudi se udalje jedni od drugih. Ceo proces razvoda biće okončan nakon godišnjih odmora. Formalno starateljstvo nad Laurom pripašće Snežani, uz dogovor da se zajedno staramo o njoj. Oko imovine nema problema. Sva zajednička imovina koju smo stekli pripašće Snežani i Lauri. Naravno, ja ću im i dalje pomagati finansijski – kaže za Informer Vladimir.

Mikić je prokomentarisao i navode da je suprugu prevario.

Pojavilo se dosta tekstova sa neproverenim informacijama. Svako zna da sam uz Snežanu bio kada se razbolela, da smo zajedno putovali i bili u Nemačkoj. Naš emotivni odnos je, s druge strane, naša privatna stvar – dodaje biznismen.

Na pitanje u kakvim su odnosima ostali, suprug Snežane Dakić kaže da su prijatelji, kao što su i do sad bili.

Nas dvoje smo se dogovorili i obećali jedno drugome da ćemo biti prijatelji kakvi smo bili sve vreme našeg zajedničkog života. I dalje ćemo pomagati jedno drugome i to ne samo oko stvari koje se tiču samo Laure – završava Mikić.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: printscreen/youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.