POTPUNI HAOS: Na lečenju će biti još šest meseci!

Folk zvezda Lepa Brena je u petak prepodne pala posle doručka i polomila obe ruke, nakon čega ju je suprug Boba Živojinović prevezao u bolnicu.

Boba je za dnevni list "Alo!" istakao da joj cela porodica pomaže da se što pre oporavi.

- Hvala što brinete, Brena se sada dobro oseća. Sve je prošlo u najboljem redu, ispred bolnice se nalazi dosta novinara koji čekaju da ona izađe. Nije bilo nikakve saobraćajne nesreće kao što se pisalo, pala je poslije doručka i polomila ruke. Odmah smo je prevezli u Lovran, gde su joj ustanovili povrede i stavili obe ruke u gips. Svi smo uz nju i pomažemo joj da se što pre oporavi. Naravno da će otkazati koncerte, to je u ovoj situaciji neizbježno - rekao je Brenin suprug, dok je hirurg i direktor KCS Miljko Ristić objasnio da pevačicu u najboljem slučaju očekuje od tri do šest meseci oporavka.

- Operacija se pomera jer osobe koje imaju tromb koriste antikoagulantnu terapiju i u tom slučaju tokom operacije može da dođe do pojačanog krvarenja, pa je odlaganje operacije medicinski opravdano dok se ne snizi INR. Kad je reč o povredi, ukoliko se ne radi o komplikovanoj povredi koja podrazumijeva i povredu nerava tetiva i krvnih sudova, potpuni oporavak koji podrazumijeva i rehabilitaciju mogao bi da se očekuje tek za tri do šest meseci - rekao je Miljko Ristić.

Izvor: Opera-17

Pogledajte još