DAME BIRAJU: 5 tipova muškaraca koji “tope” ženska srca

1. Gospodin šarmer

To je onaj koji radi na jačanju vašeg samopouzdanja, onaj koji će vam deliti komplimente i učiniti da se osećate posebnom. Najbolji deo druženja s njim je to što će vas svojim ponašanjem učiniti najlepšom ženom na svetu. Ne ispuštajte ovaj redak dragulj.

ŠIROM OTVORITE OČI: Greške u proceni koje svaka žena pravi

2. Gopodin iskreni

Iako istina boli, priznaćete da je iskren muškarac prava retkost... Ako upoznate nekoga ko će vam reći “ta majica ti ne stoji” ili “šta si to uradila s kosom”, on je neko koga bi trebalo zadržati. Uostalom, dokazano je kako su takvi muškarci mnogo bolji prijatelji sa ženama nego žene koje doza ljubomore koči da se otvore i budu iskrene. A ako i bude nešto više s njim, nećete se pokajati jer ćete imati kraj sebe pouzdanog muškarca koji se ne boji da vam kaže otvoreno, apsolutno sve.

3. Pametan tip

Iako se mnoge žene sklanjaju od ovakvih tipova, jer su neshvaćeni i na prvi pogled asocijalni, vreme je da prestanete da ih udaljavate od sebe. On će imati odgovor na sve, kada imate problem znaće da ga reši, kada vam se pokvari laptop on će ga vratiti u život... Kvalitetan je i pouzdan, a druženje s njim vam može olakšati život. Ako se upustite u vezu s njim, nećete se pokajati.

7 laži koje će vam muškarac izgovoriti a da ne trepne

4. Gospodin platonski

OK, znate da ga volite kao brata, izlazite zajedno i delite s njim sve tajne. On će vam biti rame za plakanje kad god vam je to potrebno. Iako ima iskre među vama, nećete želeti da se vaše prijateljstvo prekine zarad kratkoročnog uživanja. Ovo je jedini tip muškarca sa kojim vam savetujemo da se ne upuštate u vezu, jer… Šteta bi bilo da izgubite takvog prijatelja.

5. Gospodin avanturista

U njegovom društvu vam nikada neće biti dosadno. Vodiće vas na skakanje iz padobrana, planinarenje, i ko zna gde još… Svaki izlazak s njim je avantura za sebe. Pored njega vam skače adrenalin, jer vas druženje s njim vraća u život. Sada, zamislite da ste s takvim tipom u vezi. Primamljivo zar ne?

Otkrijte i da li je vaš partner LUD ZA BIVŠOM DEVOJKOM!

Izvor: TOI/nadlanu

Pogledajte još