NE IGRAJ SE VATROM: Pitanja od kojih se ženama diže kosa na glavi!

1. Kada si poslednji put bila u teretani?

To je za nijansu bolje pitanje od onog “jesi li se ugojila”, ali ima sličnu težinu. Ako ga izgovoriš, žena će biti strašno povređena, duriće se i biti jetka u razgovoru.

2. Koliko si “pukla “para na te krpice?!

Ni u ludilu nemoj dovoditi u pitanje njenu odluku zašto je kupila baš te skupe cipele ili tašnu… Nemoj, hodaš po opasnom terenu!

3. Zar baš moramo na večeru kod tvojih roditelja?

Valjda ti je jasno da njene odluke ne smeš da dovodiš u pitanje. Ako je ona rešila da idete na porodičnu večeru, to je “amin”. I znamo da ti je teško da “svariš” ta porodična okupljanja, ali ako je voliš, neće ti biti teško...

Pravi muškarac će uvek prećutati...

4. Hoćemo li imati seks?

To pitanje će je ohladiti. Kad želiš seks s njom, navedi je da ona to shvati. Kreni s lagalnim poljupcima i vidi gde će vas to odvesti. U suprotnom, ovo tvoje pitanje može da protumači kao da ti želiš što pre da završite sa “tim poslom”. A nije tako, zar ne?

5. Jesi li u PMS-u?

Žene ne vole da se njihovo neraspoloženje dovodi u vezu s PMS-om. Pazi, u tim danima nije preporučljivo da je nerviraš, jer ti neće oprostiti.

OVI muškarci su "smrt" za žene

6. Šta ti je?

Većina muškaraca već zna odgovor na ovo pitanje, a ono glasi: “Nije mi ništa!'”Problem je u tome što žene to pitanje više doživljavaju kao osudu nego kao istinsku brigu partnera o njenom raspoloženju i osećanjima.

Ako želite da saznate zašto muškarci varaju, proverite OVDE.

Izvor:magazin.hr

Pogledajte još