“Dogi stajl”: 8 zlatnih pravila omiljene poze u seksu

1.Poštedite kolena

U klasičnoj “dogi stajl” pozi, žena je na sve četiri, tj. težina joj se oslanja na laktove i na kolena. Ali, mnoge žene se žale na posledice - bolna kolena, kičmu i vrat.

Ako želite da se oslobodite ovih neprijatnosti, oslonite se na noge, tako da se stojeći oslonite na zid, ili se sagnite preko stola. Užitak će biti potpun..

2.Koristite jastuke

Još jedan način kako da izbegnete bolna kolena je da kleknete na jastuke ili legnete na stomak, a ispod struka stavite jastuk ili nekoliko njih. Tako ćete osigurati savršenu pozu za penetraciju otpozadi.

3.Preskočite skidanje

Kada se radi o seksu”na brzaka”, ne morate da se mučiti sa skidanjem odeće. Dovoljno je da zadignete haljinu i gurnete gaćice sa strane.

5 smehotresnih mitova o seksu

4. Pozovite prste ili vibrator u pomoć!

Prstima ili vibratorom stimulišite klitoris dok je vaš partner u vama, čime ćete udvostručiti jačinu orgazma.

5. Ne zaboravite bradavice

Stavite partnerove ruke svoje grudi. Tako ćete imati prilike da ga navodite šta želite da radi s vašim grudima...

6.Slobodno pustite glas

Ova poze mnoge žene dovodi do ludila i pruža im veliko uživanje, tako da su glasni uzdasi sastavni deo “dogi stajla”. Oslobodite se, uživajte, pustite glas, radite sve što mislite da će vam pojačati uživanje!

EROTSKE MISLI su ključ ORGAZMA za žene

7. Budite senzualni

“Dogi stajl”ne mora uvek da bude žestok. Učinite ga malo romantičnijim tako što ćete leći na stranudok je partner iza vas, ili se seksajte u toj pozi u kadi.

8.Preuzmite kontrolu

Iako se čini da je muškarac taj koji “vodi igru” u ovoj pozi, i vi imate priliku da kontrolišete stvari tako da izvijate leđa više ili manje, s tim da manji nagib karlice ne dopušta duboku penetraciju. Takođe, možete ga držati za kukove, i na taj način kontrolisati brzu penetraciju.

Batalite vezu za jednu noć, a evo i ZAŠTO!

Izvor:net.hr

Pogledajte još