Veliki seksi horoskop za 2014. godinu

OVAN
Vašim znakom vlada Mars, mitološki bog rata i strasti. Za vas je ritam svakodnevnog života veoma spor, pa neprestano žudite za avanturama. U seksu ste neumereni, ponekad suviše agresivni, ali u njemu uživate. Naročito su vam zabavne erotske igre, pa je sasvim sigurno da ćete se tokom cele godine tako zabavljati s vašim partnerom.

Iako volite da dominirate, ove godine ćete se truditi da vaš partner uživa više nego vi. Takođe, sredinom proleća moguće su avanture, koje će biti kratkotrajne, žestoke i bez obaveza.
Ako vaš partner sazna da ste ga prevarili, ignorišite to saznanje, jer ni sam ne može da se pohvali vernošću. Ma koliko bili u iskušenju, kolege s posla izostavite iz svog seksualnog života.
Inače, ove godine ćete posebno uživati u pozama u kojima vi diktirate tempo.

Početkom jeseni se potrudite da malo zagrejte partnera. Očekuje vas prava oluja strasti.
Ako nemate partnera, najviše će vam odgovarati osoba bez ikakvih predrasuda.

BIK
Vašim znakom vlada Venera. Po prirodi ste veoma mirni i staloženi, ali ste u seksu kao tempirana bomba. Zbog svog umeća i izdržljivosti poznati ste kao sjajni ljubavnici.

Ove godine seks vam sigurno neće nedostajati. Ako ste u stabilnoj vezi, očekujte da ćete provesti strastvene trenutke s partnerom. Ako već duže vreme samujete, očekuje vas veoma zanimljiva godina. Zračićete veoma jakom seksualnom energijom i suprotni pol će biti kao opčinjen kada se nađete u njihovom društvu.

Početkom proleća vaš seksualni apetit postaće još veći, pa ćete pristajati i na veze za jednu noć.
Biće prilike za nova poznanstva koja će i te kako obogatiti vaš ljubavni život. Ako imate partnera, poigrajte se malo s njim i uz pomoć nekih erotskih igračaka rasplamsajte strasti. Partner će biti prezadovoljan, a i vi ćete zadovoljiti sve svoje seksualne potrebe.

BLIZANCI
Veoma ste neodlučni, zbog čega imate emotivnih problema. Međutim, vaš avanturistički duh čini vas izuzetno zanimljivim ljubavnicima. Za vas je seks laka tema u kojoj se savršeno snalazite.
Ali, već duže vreme vi ste potpuno nesrećni kada je seks u pitanju. Ovo je godina promena.
Naime, upoznaćete osobu kojoj nikako nećete moći da odolite. Savršeno ćete se slagati u svemu, a naročito u seksu.

Ukoliko već duže vreme uživate u ljubavi, mogli biste početkom avgusta da iznenadite partnera odlaskom na neko romantično putovanje na kojem ćete malo podgrejati strasti.
Jesen će takođe biti više nego zanimljiva. Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas oboriti s nogu, ali teško ćete ga zadržati ukoliko ne promenite neke od svojih starih navika.

RAK
Pravi ste majstori zavođenja i veoma strastveni ljubavnici. Kada volite, onda se dajete bez rezerve. U seksu ste pomalo neodlučni, pa partner često ima osećaj da vas je naterao na ljubavni čin. Međutim, vi se ne plašite seksa, već neuspeha i činjenice da možda nećete zadovoljiti partnera. Zvezde će raditi za vas, pa iskoristite njihovu snagu da se rešite ovog problema.

Ako nemate partnera, ove godine će vašu pažnju najviše privlačiti energične i dominantne osobe. Upoznaćete osobu koja će vas uvesti u svet strasti i erotike. Uživaćete kao nikada do sada. Opustite se i prepustite se strasti. Nećete se pokajati.

Ako imate partnera, pokušajte da zajedno oživite neke erotske fantazije. Leto je idealno vreme za to. Otputujte na odmor, opustite se i vodite ljubav na najneobičnijim mestima. Napravite od letovanja provod koji ćete pamtiti celog života.

LAV
Vi niste tip osobe koja se svakome dopada, to ni ne želite. Svesni ste koliko ste posebni i specifični, tako da zahtevate pravi kraljevski tretman od vašeg partnera. Nemate predrasude i uvek ste protiv ustaljenih i važećih principa ponašanja. Volite seks, a kvantitet vam je važan isto kao i kvalitet. Ako nemate partnera, ove godine nećete moći da se odbranite od udvarača. Ipak, bilo bi dobro da birate Bika, Jarca ili Devicu. Iako se plašite zaljubljivanja, konačno ćete moći i u tome da se iskažete. Vaš novi partner će vas toliko opčiniti da nikako nećete moći da se odvojite od njega. Seks će biti savršen, a vi ćete puno toga naučiti.

Ako imate partnera, potrudite se da ove godine ljubavni čin ulepšate dužom predigrom. Neprestana igra zavođenja samo će još više pojačati vašu seksualnu želju.

DEVICA
Iako su simboli vašeg znaka nevinost i čednost, u seksu ste potpuno drugačiji. Imate veoma snažan libido i oslobođeni ste svih predrasuda. Čak vam se dešava da ponekada pomešate ljubav i seks, pa ste spremni da prihvatite ljubav za jednu noć. Ne plašite se da probate nešto novo, a pošto brzo učite, možete da postanete i majstor u seksu.

Ako nemate partnera, sredinom proleća upoznaćete osobu kojoj nećete moći da odolite. Potrudite se da i druga strana bude zadovoljena i nemojte samo da mislite na sebe.

Ako imate partnera, potrudite se da ove godine isprobate nešto novo. Ljubavne poze ili zanimljiv erotski film mogli bi vas inspirirati da se potpuno opustite i uživate. Nemojte biti stidljivi jer će vas to sprečavati da doživite čarobne trenutke s vašim partnerom.

VAGA
Vama je ljubav najvažnija, ali vam ni seksualni izleti nisu strani. Iako na prvi pogled delujete prilično tromo i nezainteresovano u krevetu ste potpuno drugačiji. Uživate kada od ljubavnog čina napravite mali umetnički performans.

Nećete biti opterećeni nikakvim predrasudama i iskreno ćete verovati da je, kada je seks u pitanju, apsolutno sve dozvoljeno.

Ukoliko ste u vezi ili braku bilo bi dobro da porazgovarate s partnerom o njegovim potrebama. Možda njemu nije prijatno u nekim pozama u kojima vi uživate. Saslušajte ga šta će vam reći, pa se potrudite da ga usrećite.

Ako nemate partnera, ove jeseni biste mogli upoznati osobu koja će vam potpuno promeniti život. Iako će vaša veza u početku biti vezana samo za seks, početkom zime prerašće u stabilan i kvalitetan odnos. Zato se potrudite da budete iskreni i da ne skrivate osećaje. U suprotnom, ova osoba bi mogla prebrzo da ode.

ŠKORPIJA
Vi ste najerotičniji znak Zodijaka. Veoma ste seksepilni i snažno privlačite pripadnike suprotnog pola. Bestidni ste, otvoreni i u dve reči jasno dajete do znanja šta želite. Ne volite da pričate tokom seksa, ali vam zato i te kako prijaju uzdasi zadovoljstva.

Početkom godine mogući su problemi s partnerom. On neće moći da vas zadovolji, a vi nećete imati razumevanja za to. Zato ćete poželeti da svoju sreću potražite u naručju neke druge osobe. Umesto toga, porazgovarajte s partnerom i pokušajte da rešite sve probleme.

Ako ste sami, upoznaćete osobu koja će potpuno zadovoljiti vaš seksualni apetit. Ipak, ako želite da s tom osobom ostvarite kvalitetniju vezu, moraćete da poradite na emocijama.

STRELAC
Vi se uvek zaljubljujete u osobe s kojima možete dugo i opušteno razgovarati. Tek tada se upuštate u seksualnu igru.

Iako ste u protekloj godini imali problema na emotivnom planu, ove godine će sve doći na svoje mesto. Privlačiće vas strastvene osobe, a baš takvu ćete upoznati početkom leta. Uživaćete u strastvenim zagrljajima i nemojte se začuditi ako budete vodili ljubav i nekoliko puta u toku noći.
Pošto će vas ove godine privlačiti ukus zabranjenog voća, budite oprezni jer kratka seksualna avantura može ugroziti vašu vezu.

Pre nego što sreću potražite pored nekog drugog, razrešite sve nesuglasice s partnerom. Videćete, posle iskrenog razgovora on će se pretvoriti u najboljeg ljubavnika na svetu.
Mazite se, dodirujte, istražujte telo jedno drugom. Uživajte u onome što imate.

JARAC
O vašoj seksualnosti postoji najviše zabluda. Razlog za to se krije u činjenici da ste vi oprezni i da ni u čemu ne prenagljujete, pa ni u seksu. Vama je najvažnije da dobro upoznate partnera pre nego što stupite u intimne odnose.

Iako ste u prošloj godini imali dosta problema, u 2014. biće vam mnogo lakše. Upoznaćete osobu koja je toliko posebna i drugačija od svih ljudi koje poznajete, da nećete moći da se odvojite od nje. Sasvim je moguće da ćete imati i neku avanturicu sa strane, ali će se sve to završiti prilično neslavno.

Ako imate partnera, ne plašite se da mu kažete šta zapravo želite kako bi vas usrećio. Onda mu dopustite da načini prvi korak i dozvolite mu da i sam počne maštati.
Trudite se da ljubavni čin ulepšate dugom ljubavnom predigrom i sočnim poljupcima. Uzbuđenje će rasti, a vi ćete još više uživati.

VODOLIJA
Vama je seks potreba. Najsrećniji ste kada pored sebe imate osobu koja je spremna da s vama isproba sve ono što poželite.

Volite tajne veze, tajne ljubavi i sve što ima prizvuk zabranjenog i tajanstvenog.
I ove godine od partnera ćete očekivati da uvek bude raspoložen za seks. Nećete obraćati pažnju na romantiku i ambijent, tražićete samo čisto zadovoljstvo.

Ako nemate partnera, početkom avgusta upoznaćete osobu koja će vam potpuno pomutiti razum. Nećete moći da verujete da pored sebe imate nekoga o kome ste celog života maštali. Po prvi put vam neće biti važno da zadovoljite sebe, već ćete poželeti da prvo usrećite partnera.

RIBE
Dosta ste romantični i ne odvajate seks od ljubavi. Pažljivi ste i nikada nećete učiniti nešto što ne odgovara vašem partneru. Vaš orgazam nije jak, već prikriven, tih i dugotrajan.
Dosta ste izdržljivi i ponekada sami sebe iznenadite seksualnom energijom koju posedujete.
Ove godine želećete da doživite nešto novo u seksu i nećete se plašiti da to i realizujete.
Ako nemate partnera, ove jeseni imaćete mogućnost da upoznate osobu koja će vam potpuno promeniti život. Vaš odnos će u početku biti vezan samo za seks, ali će kasnije prerasti u ozbiljnu i stabilnu vezu.

astrosajt.blogspot

Pogledajte još