UPOZORENJE: Ovi putevi su zatvoreni zbog nevremena

Ekipe putara su na terenu i pokušavaju da uspostave saobraćaj.

"Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i ograničenje brzine i da vožnju prilagode uslovima na putu", navedeno je u saopštenju, a prenosi Blic.

U Srbiji je jutros saobraćaj umeren, a putevi su većinom vlažni, saopštio je Auto-moto savez Srbije, upozorajavajući i na odrone zbog kiše na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali i na drugim putevima duž klisura i useka.

AMSS podseća da danas počinje 54. Sabor trubača u Guči, te se očekuje pojačan saobraćaj na Ibarskoj magistrali, uz formiranje dužih kolona i na drugim putevima ka Čačku. Saobraćajna policija je zbog Sabora pojačala kontrolu saobraćaja i vozača.

Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju oko 30 minuta.

Putevi na kojima se saobraćaj vrši ometano
Auto-put E-75 sužen je zbog radova na mostu preko Dunava na deonici Novi Sad-Beograd, i na deonici Batočina-Jagodina, te vozila prolaze dvosmerno.

Na tri mesta na deonici auto-puta E-75 od Vladičinog Hana do Vranja, vozila zbog radova idu zaobilaznim putem.

I dalje je zbog radova zatvoren stari put Beograd-Novi Sad, kod Batajnice, te vozila idu zaobilazno.

Zbog radova na državnom putu I-b reda br 15. vozila prolaze naizmenično kod Novog Bečeja i kod Vrbasa.

Zbog klizišta je i dalje zatvoren državni put I-b reda broj 30, Ivanjica-Ušće.

I dalje je zbog radova obustavljen saobraćaj na državnom putu I-b reda broj 10, Beograd-Pančevo, te je saobraćaj usmeren na obilaznicu oko Pančeva.

Na putu I-b reda broj 4, Smederevo-Kovin, neposredno pre Kovinskog mosta na Dunavu, vozila prolaze naizmenično.

Na državnom putu II-a reda, broj 149 - Avalskom putu od Belog Potoka kod Beograda, do Vlaškog polja, vozila prolaze naizmenično.

Saobraćaj je usporen i na državnom putu I-b reda broj 26, Beograd-Obrenovac, zbog još jedne popravke kolovoza na klizištu kod Umke.

Na državnom putu II-a reda broj 152, deonica Topola-Rudnik, u naselju Rudnik vozila prolaze naizmenično, a zabranjen je prolazak vozila ukupne mase veće od pet tona.

Nadlanu

Pogledajte još