ŠOK: Mlada pevačica naklonjena istom polu?!

Mlada, popularna i atraktivna pevačica Milica Pavlović često se nalazi na udaru domaćih medija, a u poslednje vreme se pojavila i priča da je naklonjena istom polu, te da je u ljubavnoj romansi sa glumicom Draganom Mićalović.

Milica je pomenute navode demantovala za novi broj magazina "Story" i naglasila da je sa Draganom samo prijateljica, te da nije naklonjena istom polu.

(old_image)

- Navikla sam da u žutoj štampi čitam neistine, kako o sebi tako i o svojim kolegama, i upravo zbog toga me te špekulacije nisu iznenadile. Sve te priče potiču iz glava novinara koji imaju samo jedan cilj – da podignu tiraž. U našoj sredini to pitanje je još škakljivo, a priznanje ili skrivanje treba ostaviti ljudima koji imaju tu dilemu - rekla je Milica i dodala:

- Verovatno je u današnje vreme mlada devojka koja nema dečka i ne žuri u potrazi za onim pravim – neobična pojava. Vest će se prodati samo ako je senzacija, ali pošto vodim jednostavan život bez drame i pompe, shvatam da svaki moj bezazleni potez mediji pretvore u aferu - istakla je ona.

Izvor: Opera-17

Pogledajte još