Porodici Tijaninog ubice stižu pretnje preko Fejsbuka!

Porodica monstruma koji je hladnokrvno ubio Tijanu Jurić nalazi se u totalnom šoku zbog saznanja da je njihov krvni srodnik i neko njima blizak počinio ovakav zločin. Očajne su i majka Dragana Đurića, Makvija Đurić i sestra, Aleksandra Tomić, koja ne sme svojoj deci da pusti televiziju, kako ne bi saznali “šta je njihov ujak počinio”. Iako nisu krive za ovaj stravičan zločin, za razliku od monstruma, njih je sramota onoga što je učinio, a pored toga suočavaju se sa pretnjama i zastrašivanjima koje im dolaze putem interneta.

- Iako niko u selu ne osuđuje ni Aleksandru ni našu porodicu zbog toga što je Dragan učinio,Vida Tomić, svekrva Aleksandre Tomić, Draganove rođene sestre kaže da im pretnje stižu putem interneta.

- Tražila sam sinu da ugasi Aleksandrin profil na Fejsbuku, i njemu su stizale pretnje čak iz Slovenije. Prete mu jer je, kako kažu prijatelj ubice – kaže Vida i dodaje da pokušava sada da zaštiti svoju snaju i unučad, koji nisu krivi za ono što je svirepi ubica učinio.

- Čim je videla da novinari dolaze, uplakana je pozvala mene i mog muža jer je ona potpuno u šoku i trenutno ima probleme sa živcima. To je potpuno normalno jer je saznala da je svirepi ubica njen rođeni brat, a čak je i ona učestvovala u internet potrazi male Tijane – navodi Vida i dodaje da su starijem unuku “nešto nagovestili”, ali da mlađem sinu Aleksandre ništa nisu rekli, jer je veoma vezan za svog ujaka.

- Ništa ne smemo da mu kažemo, ne znam kako bi on to prežalio i kako bismo mu objasnili – kaže Vida za “Naše” i dodaje da je saznala na vestima da je Dragan počinio monstruozni zločin i da je tada ostala u potpunom šoku jer ga “zna kao vrednog i dobrog čoveka, koji nikada nije pio alkohol kad je kod njih dolazio”.

Zbog ovog stravičnog zločina veliki broj nevinih osoba iz Draganove okoline. Podsećamo da je njegova majka, Makvija, ostala bez krova nad glavom nakon saznanja da je njen sin počinio zločin.

Tijana Jurić je juče sahranjena u Subotici uz pratnju velikog broja ljudi. Saslušanje Dragana Đurića u Višem javnom tužilaštvu završeno je kasno sinoć, a sada se nalazi kod sudije Višeg suda u Subotici za prethodni postupak, koji treba da odluči o njegovom pritvoru.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još