Nedeljni horoskop (ponedeljak 11. avgust - nedelja 17. avgust)

OVAN

Dobra nedelja za sve one koji bi želeli da se bave nekom vrstom umetnosti, ali ne klasične. Prepustite se emocijama. To bi moglo da bude neka fotografija ili muzika sa retkim instrumentima. Niste opterećeni jer vam novac stiže spontano. Emotivno Ovnovi koji su slobodni moraju da budu u nekom velikom društvu da bi se totalno opustili i sreli nekog. Ovan u braku mora da se pozabavi kućnim poslovima i samoj organizaciji oko sređivanja doma, porodice. Zdravstveno se dosta dobro osećate.

BIK

Ako radite poslove koji su vezani za nekretnine, izgradnju stanova, bićete uspešni u tome. Kao i svaki put sarađujte sa Škorpijom ili Ovnom, jer su vam oni idealni saradnici za takav posao. U ljubavi, pokušajte da budete na distanci, kako biste smirili partnera i njegovu nervozu. Često se okrećete poslu kada niste raspoloženi za ljubav i osobu sa kojom živite ili Vas vaš duh tera na neku tajnu vezu. Dobar period za ljubav, za slobodne Bikove od 16 avgusta. Jarac ili Ribe idealni partneri. Zdravstveno, disanje vam stvara problem.

BLIZANCI

Odlični dani kao što su ponedeljak, utorak za komunikaciju sa Vodolijom ili jednom Vagom avanturistom, koji može da vas uvede u svet dobrog posla. Očekujete novac iz inostranstva preko nekog rođaka ili roditelja ako su oni u drugoj državi. Ne trošite previše petkom novac. Racionalni ste kada je ljubavi i emocije u pitanju. Pokušajte da se stabilizujete kroz osvešćivanje svojih pravih duhovnih vrednosti. Slobodni Blizanci moraju da se potrude oko jednog Lava. To je dobar partner za Vas jer vam donosi opuštanje i optimizam. Smanjite cigarete.

RAK

Veoma ste vredna osoba. Želite da se dokažete svima po svaku cenu, čak preterujete u nekom trenutku. Rukovodioci u vašoj firmi su veoma zadovoljni vašim poslovanjem i željom da nešto promenite i preokrenete u korist svih zaposlenih, zbog toga, nije strašno ako ste pogrešili negde u nekom delu posla. Mislite uvek pozitivno. Brinete previše o partneru, skloni ste da preterujete. Svakom je potrebna lična sloboda, pa i vama. Oni Rakovi koji su sami, imaće poznanstvo tokom vikenda sa jednom Devicom ili Ovnom. Zdravstveno, možete biti vezani za osećaj nesigurnosti.

LAV

Pokušavate da pobegnete od sebe i raznih obaveza koje vas pritiskaju. Imate sve na raspolaganju. Svi koji rade sa vama su u grču ukoliko im vi niste predvodnik. Kao i uvek imate nove ideje i poslovne ponude. Vi niste neko ko sedi i čeka, popularno rečeno Vi ste znak koji ,, zuji”, uvek je dobro obavešten i samim tim veće su šanse za zaradu. Emotivno, partner očekuje jednu lepu i vedru osobu pored sebe. Vi sigurno jeste neko ko sija, daje sve za ljubav. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaju susret sa harizmatičnom Vodolijom. Zdravstveno, imaćete često probadanja u lumbalnom delu.

DEVICA

Dobro se osećate tokom cele sedmice. Imate saradnike koji vam pomažu i nećete imati tešku nedelju. Dobro partnerstvo Vam se otvara, pa ćete uspeti da se okrenete lakim poslovima na kojima možete i dobro da zaradite. Emotivno ako ste sami, osećate da vam treba dobro društvo. Volite da izađete na luksuznija mesta, više nego da ostanete kući. Ukoliko ste u braku ili vezi, obuzima vas dosada, pa ćete izlaz pronaći u nekom fitness centru ili provesti neke trenutke sami, kako bi svoje misli stabilizovali. Ne razmišljajte stalno o zdravlju. Dobro ste.

VAGA

Za Vas uvek ostane da rešavate neugodne probleme. Ali to vam može doneti dobru dobit, zaradu. Vi znate sa ljudima, veliki ste diplomata, neće biti teško da se snađete u ovakvoj situaciji. Opreznost nije na odmet. Često vam se samopouzdanje pojačava ako provodite vreme u krugu porodice i sa voljenom osobom. Slobodne Vage imaju jedinstveno rešenje da se oslobode samoće, zatvorenosti a poneko i tuge. Zabava! Ljubav sa Ribama, Rakom, ponekom ljubomornom Škorpijom vam može promeniti raspoloženje na bolje. Svež vazduh i vitaminski napitak će osvežiti vaš nervni sistem.

ŠKORPIJA

Škorpija je znak koja često ima saradnike različitih profila. Zbog toga, dešava se da razmišljate o konkurenciji. Na koji način im prići kako ih preteći. Verovatno ćete uraditi sve da se stvar preokrene i krenete u pravcu vašeg stila poslovanja. U ljubavi partner želi žurku, Vi ne. On želi prijatelje, Vi ne. Teške reči mogu pasti. Ne podnosite pridike. Ukoliko ste sami, onda je sigurno da ćete tokom nedelje i dalje ostati sami jer nemate nekih prevelikih ambicija za udvaranje. Zdravstveno, potrebno vam je dobro znojenje, radite vežbe. Uzimajte vitamine.

STRELAC

Kod Vas nema čekanja. Dok drugi rade sporo, donose odluke sporo, jedan Strelac je već preskočio brdo. Uzimate konce u svoje ruke i krećete da upozate novog saradnika. Nemate vremena da čekate da vam on umakne. Saradnja sa brzim znakovima poput Vage, Vodolije, Lava, Ovna… U ljubavi, odgovarate onako kako vam se servira. Osmeh za osmeh. Grubost za grubost. Strelac u braku mora da nauči da pokaže svoj stav. Slobodni pripadnici ovog znaka, imaju poznanstvo sa Blizancima. Zdravlje je dosta dobro.

JARAC

Ne radite sebi ono što najviše ne volite, a to je da imate manjak ambicija. Nikako se ne povlačite! Sigurno ćete naći lakši put, sreću i zadovoljstvo, ako radite ono što volite. Iskrenost je vaša vrlina. Bilo bi dobro da se ove sedmice aktivirate kroz poslove koji traži stalno kretanje, putovanje ili kreativnost. Potrudite se da partneru pokažete kao prava osoba, puna vrlina. Nije teško da predložite i neku romantičnu večeru pored reke, mora. Ako ste još uvek sami, ova nedelja vam donosi osobu iz znaka Ribe, pravog i nežnog romantika. Zdravlje vam je dobro.

VODOLIJA

Često izazivate ljubomoru u svom poslovnom okruženju. Praktična crta karaktera je u prvom planu. Bavite se stvarima koje vam donose korist. Novac vam je bitan svaki dan tokom nedelje. Zaradićete dosta. Dobri dani za zaradu četvrtak i vikend. Ukoliko ste sami, sa Vagama i Škorpijama ljubavna ili seksualna veza. To već morate da odlučite sami. Ako ste u braku onda morate da imate više erotike sa partnerom zbog održanja bračne zajednice. Zdravstveno vas prati napetost, nervoza, često nesanica.

RIBE

Mislite da ste bez posla ali ćete iznenada dobiti ponudu koja će vas usrećiti više nego što mislite. Ukoliko radite u neko državnoj instituciji možete da očekujte unapređenje, napredak. Ako radite u svom aranžmanu, novac vam stiže preko osobe iz znaka Lav ili Vaga. U svakom slučaju imate dosta dobru poslovnu nedelju, punu dinamike. Ako ste sami onda potražite ljubav pored reke, mora. Šetajte što više, tu ćete sresti srodnu dušu. Imate sve potencijale za iskrenu vezu. Ribe u braku razmišljaju o novcu, poslu i brinu za partnera kroz njegovu karijeru. O zdravlju prijatelja razmišljate, ne toliko o svom.

Pogledajte još