Plesači je jure zbog dugova: Jelena, isplati nas!

Jelena Karleuša, posle godinu dana od koncerta na Ušću koji je održala 15. juna 2013, i dalje duguje igračima koji su nastupili s njom na bini. Kako Kurir prenosi, pevačica do današnjeg dana nije isplatila 40 igrača kojima sve skupa duguje oko 16.000 evra, budući da je honorar svakog iznosio po 400.

Ona se mesecima ne javlja na telefon ljudima kojima duguje, što je pre dva dana kulminiralo pobunom plesača na Fejsbuku koji su javno poručili Karleuši da im da novac. Jedan od njih je okačio fotografiju s Jelenom koja je napravljena prošle godine na koncertu i iznad nje je napisao: „Isplati igrače“. Ubrzo su se pojavili brojni komentari u kojima, između ostalog, piše da ih je pevačica zavrnula za novac i da su sigurni da ga nikad neće ni dobiti.

Luka Bugarin, ipak, nije bio raspoložen da daje izjave:  "Ne bih ništa komentarisao jer sam ja samo jedan iz mase igrača i nemam taj legitimitet da pričam kao predstavnik iste."

Ovim povodom Kareluša je za Kurir izjavila kako je propust kriv organizator koncerta Raka Marića.

- Moj posao je da na koncertima pevam i igram. Nikada se nisam bavila finansijama i isplatom učesnika. Time se bavi organizator. Ako je istina da neko od učesnika nije isplaćen, učiniću sve da se greška ispravi i duboko žalim zbog tog propusta organizatora - istakla je Jelena za Kurir, dok je Marić demantovao njene tvrdnje.

- Jelena je sama organizovala i našla plesački tim, ja s tim nemam ništa - poručio je poznati menadžer.

Kurir/Nadlanu

Pogledajte još