Plažni bar kod Ćaknute ovce

U subotu, 16. avgusta, od 12 do 16 časova, mladi dizajneri iz kreativnog tima “Wacky Sheep / Ćaknuta ovca” priređuju zabavno i opušteno druženje u bašti MH i predstavljaju svoje originalne aksesoare koje ovog leta prosto morate imati!

Wacky Sheep ili "Ćaknuta ovca" je lifestyle koncept osmišljen da ponudi nova kreativna rešenja iz oblasti industrijskog i grafičkog dizajna, a samim tim i da pruži mogućnost mladim dizajnerima da realizuju svoje ideje u realan proizvod. Brend je nastao 2011. godine, a sam početak je vezan za proizvodnju heklanih i štrikanih snowboard kapa, da bi kasnije svoj asortiman proširili i na letnju kolekciju i ponudili tank top majice i multifunkcionalni “TOWELfor” koji može služiti kao peškir za plažu, torba ili kapuljača.

Naoružajte se dobrim raspoloženjem i svratite do plažnog bara Ćaknute ovce u bašti Mikser House-a da se osvežite uz ledena pića, ležaljke, bazen i kreativnu energiju Wacky Sheep ekipe! Plažni bar je otvoren od 12 do 16 časova, a ulaz je slobodan.

Pogledajte još