Pravda nije ista za sve: Sergej Trifunović lagao sud i izbegao kaznu!

Pošto se Trifunović više od dve godine nije odazivao na suđenja, postupci protiv njega su zastareli. On nije pronađen na beogradskoj adresi koju je posle počinjenog prekršaja ostavio saobraćajnoj policiji, a u sud je stigla povratnica da ga nema na spisku stanara u pomenutoj ulici.

Nekoliko puta mu je poziv upućen na beogradsku adresu, ali ga sudski pozivar tamo nije našao. Tada je postupak protiv njega privremeno prekinut, a policiji je naređeno da ga privede. Pošto im to nije pošlo za rukom, postupak je obustavljen - objašnjava sagovornik Alo, koji dodaje da niko od stanara zgrade u kojoj je Trifunović naveo da živi nije znao za njega.

- Zbog toga smo uputili dopis policiji da utvrdi gde poznati glumac stvarno živi, pošto je očigledno dao lažnu adresu - rekao je za „Alo!“ izvor iz Prekršajnog suda.

Protiv poznatog glumca podneta je prekršajna prijava jer je početkom januara 2011. vozio automobil pod dejstvom alkohola. Takođe je terećen da je u decembru 2010. automobilom prošao kroz crveno svetlo, zbog čega je od policije „popio“ još jednu prekršajnu prijavu.

Trifunoviću je za vožnju u pijanom stanju pretila kazna od 15.000 do 30.000 dinara i zabrana upravljanja vozilom najmanje tri meseca. Pored toga, zaradio bi i šest kaznenih poena. Za vožnju u pijanom stanju pretila mu je novčana kazna od 6.000 do 20.000 dinara, tri meseca zabrane upravljanja automobilom i šest kaznenih poena ili kazna do 30 dana zatvora ukoliko ne bi iskeširao lovu.

Trifunović juče nije želeo ni da sasluša zbog čega ga zovemo, žurno rekavši da je u romingu, a onda je ipak nekoliko minuta ređao salve uvreda i psovki na račun našeg lista, koje iz poštovanja prema čitaocima ne želimo da prenesemo. Tako smo ostali uskraćeni za odgovore na pitanja da li je zadovoljan što je kao potencijalna opasnost na putu oslobođen svakog vida odgovornosti i zbog čega se nije odazivao na pozive suda.

"Jure me zbog dilovanja"
Sam Trifunović je svojevremeno dao dve izjave za naš list u vezi sa suđenjem. U izjavi datoj u martu 2012. nam je drsko odbrusio da „lupetamo gluposti“ i brzo prekinuo vezu rekavši „da je u romingu“, dok se u septembru 2011. izrugivao procesu koji je vođen protiv njega.

- Jeste, jeste, juri me policija zbog dilovanja droge i zbog prodavanja oružja na Kosovu, a oružje uzimam iz vojnih rezervi Vojske Srbije u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova - sarkastično je za „Alo!“ tada izjavio Sergej.

Izvor: Alo

Pogledajte još