VELJKO RAŽNATOVIĆ I ANĐELA: Naša ljubav planula je još u vrtiću!

Cecin naslednik ostao je potpuno zatečen kada je shvatio da svoju lepšu polovinu, pevačicu grupe „Skajs“, poznaje još još iz vremena pelena.

- Njih dvoje su zajedno pohađali privatni vrtić još dok su imali četiri godine i svi su znali da su zaljubljeni jedno u drugo.

Jednog dana, dok su sva deca spavala, oni su ustali i napravili tajno venčanje, na kojem su se poljubili u usta. Vaspitačici je to bilo toliko simpatično da ih nije vratila da spavaju, a čitav događaj prepričala je Ceci, ali i Anđelinim roditeljima. Kada su pre nekoliko dana Anđela i Veljko kroz priču shvatili da su išli zajedno u vrtić, i to ispričali njenim roditeljima, svi su se slatko smejali, prisećajući se vremena kada im je vaspitačica saopštila da im se ćerka venčala - priča naš izvor blizak Anđeli.
 
Kako saznajemo, ovo saznanje Veljko je ubrzo prepričao Ceci, koja se setila datog događaja i bila iznenađena da je ta devojčica sada nova devojka njenog sina. Očigledno da je sudbina uplela svoje prste u život ovog para, što bi moglo da bude najava da će folk diva uskoro postati svekrva. S obzirom na to da je sve dosadašnje devojke sina volela i vodila sa sobom na koncerte, čini se da Ceca neće biti nezgodna svekrva.

Pogledajte još