PRETNJE BOMBAMA: Protiv koncerta Cece u Sarajevu

Tenziju je, prema rečima našeg izvora, dodatno podgrejala informacija da će pevačica nastupiti na nagovor predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

- Pojedini mediji su objavili da će Ceca u Sarajevu nastupiti za 75.000 evra i da ju je zapravo angažovao Dodikov najbolji prijatelj kako bi propagirala srpstvo. To je izazvalo revolt kod pojedinaca, koji po svaku cenu hoće da spreče njen nastup.

Šokantno je da na Fejsbuk stranici „Svi zajedno protiv Cecinog koncerta u BiH“, koja već broji 7.000 korisnika, postoji i lista predloga kako da se izvede akcija da srpska zvezda ne zapeva pred 30.000 ljudi. Jedan od njih je da se neposredno pred koncert policiji prijavi podmetanje bombe, zbog čega bi morala da se izvrši evakuacija stadiona, prenosi Kurir.

Pored brojnih poruka uvredljivog sadržaja stoji i komentar administratora ove stranice kojim se otvoreno poziva na pobunu.

- Nismo uspeli sprečiti koncert u Modriči, ali idemo da se borimo za Sarajevo. Probudite se - napisano je na stranici „Svi zajedno protiv koncerta Cece u BiH“.

Pogledajte još