SLUČAJ ZAVRŠIO NA SUDU: Ispituje se slučaj napada na pevačicu

Kako saznajemo, zamenik glavnog tužioca tražio je da se na sledećem ročištu, osim Nikole kao okrivljenog i Ivane kao svedoka, pozove njen otac, čija bi izjava mogla da bude ključna u ovom slučaju.

- U optužnici koju je tužilaštvo podiglo protiv Nikole stoji da je, prema njenim rečima, Ivanu u decembru 2010. godine prvi put vređao i udarao, nakon čega je ona napustila dom. Međutim, kada je u februaru 2012. godine pozvao da razgovaraju u njegovom stanu i predložio da mu se vrati, što je ona odbila, on ju je navodno ponovo pretukao.

U zvaničnom izveštaju stoji da je Nikola tada nazvao ku*vom, davio sa obe ruke, čupao za kosu i njenom glavom udario u zid, a zatim pesnicom u slepočnicu. Ona će ponovo svedočiti na sledećem ročištu, na koje je pozvan i njen otac Vojislav - kaže naš izvor blizak tužilaštvu. Podesećanja radi, tokom brakorazvodne parnice Sindi je izgubila starateljstvo nad njihovom ćerkom Petrom, uz obrazloženje da je nepodobna majka.

Sa druge strane, „Alo!“ je nedavno pisao o tome da su sigurnosne kamere sa Nikolinog stana zabeležile incident u kojem je Sindi fasciklom napala bivšeg muža, pokušavajući da ga ubode u vrat.

Alo

Pogledajte još