Ukrao garderobu milionerki pa medijima javio da je puna lažnjaka

Tereza Romer priznala je kako je samo na garderobere potrošila 500 hiljada dolara, a zatim ih je napunila skupocenom odećom, cipelama, torbama i nakitom. "Na trećem spratu nalaze se sva moja krzna i veliki šeširi. Na drugom spratu sređujem svoju kosu i šminku, a tu se nalaze i Luj Viton i Guči cipele. Na prvom spratu biram nakit i torbe", ispričala je Theresa.

Pre dve nedelje lopov je provalio u nezinu garderobu i ukrao joj Birkin torbe i nakit u vrednosti od milion dolara. Tako je barem tvrdila Tereza, ali sa njenom tvrdnjom se ne slaže lopov koji je opljačkao.

On je novinama Houston Press javio da je su predmeti koje je ukrao iz garderobe, uključujući i "dizajnerske" torbe, zapravo - lažnjaci. Poslao im je i nekoliko komada kao dokaz i objasnio da je kontaktirao Terezu i tražio pola miliona dolara da ovu informaciju zadrži za sebe. Ako ne pristane na to, zaprijetio je da će medijima otkriti kako se milionerka zapravo hvalila lažnjacima.

Tereza nije pristala na ovu ucenu pa je lopov ostvario svoju pretnju i sve javio novinarima. Bogatašica sada tvrdi kako nikada nije rekla da se u njenim ormarima kriju samo skupe stvari, iako se prilikom predstavljanja svoje garderobe na sva usta hvalila isključivo njima.

Policija još uvijek nije pronašla nezadovoljnog lopova i istražuje slučaj.

Index.hr

Pogledajte još