Poslovna žena dobila ponudu za seks pa rešila da se osveti!

Geš Has je otputovala u Berlin kako bi prisustvovala dvadeset-minutnom razgovoru sa preduzetnikom i biznismenom Pavelom Kurdom.Ali, kada se plavuša vratila u svoju sobu nakon "iventa", bila je šokirana kada je ugledala da joj je biznismen iz Češke poslao sasvim drugačiju ponudu od one koju je ona imala na umu. Umesto da joj ponudi savet ili posao, on joj je poslao mail u kojem joj je predložio seksualni odnos. Napisao je sledeće: "Neću napustiti Berlin dok ne budem imao seks sa tobom. Može?"

(old_image)

Geš je bila veoma uznemirana. Nije mogla da zaspi narednih sat-dva. Već sledećeg dana otkrila je da je još jedna žena dobila mejl iste sadržine od dotičnog gospodina. Bilo joj je malo lakše kada je shvatila da mejl koji je bio poslat njoj nije prouzrokavala svojim ponašanjem.

Kada ga je ugledala sledeći put, rekla mu je da je mejl "nepristojan" i nikada nije više progovorila sa njim. Gnevna zbog ovog događaja, rešila je da podeli svoje iskustvo na Fejsbuku. Usledilo je mnogo komentara sa rečima podrške njoj i rečima osuđivanja biznismena.

U međuvremenu, Kurdas je pokušao da objasni svoje ponašanje javnim obaveštenjem da mu je mejl bio hakovan.

(old_image) foto: twitter

Kasnije je priznao, šaljući poruke sa dodatkom da je "za****o". Priznao je da je malo popio te večeri kada su on i Geš pričali o poslu, te da je već sutradan zažalio što je poslao mejl i izvinuo joj se, kao i to da shvata da je to nedopustivo što je uradio. "Divim se poslovnim ženama i znam ih mnogo. Nisam seksista. Samo želim da smirim ovu situaciju. Veoma se kajem i izvinjavam", izjavio je češki biznismen.

Prva

Pogledajte još