Vizuelni trik koji garantuje savršenu guzu (VIDEO)

Savršena guza najbolje dolazi do izražaja u skini džinsu. Stanjene obline, naglašeni bokovi i podignuta zadnjica osnovni su efekat koji želimo da postignemo uskačući u naše omiljene farmerice.

Međutim, odabir pravog kroja prava je noćna mora. E pa sad više nije tako! Otkrivamo vam savršeni trik za savršenu figuru. Reč je o džepovima!

Naime, pametno smešten džep na zadnjici ima moć vizuelnog smanjivanja ili povećanja zavisno od kroja, oblika i dubine tkanine.

Ako imate malu guzu odaberite džins sa skrivenim džepovima koji su pozicionirani visoko na zadnjici. Ovakvi džepovi vizuelno će povećati vašu pozadinu i daće vam obline tamo gde vam nedostaje mesa.

Sličan učinak imaće i nisko položeni džepovi s naglašenim poklopcima – oni će vam dati volumen na zadnjem delu tela. Posebno ako su poklopci ukrašeni sjajnim dodacima.

Probleme sa spuštenom guzom rešiće farmerice s malim, plitkim i blisko postavljenim džepovima koji će stvoriti efekat podignutije i kompaktnije guze.

Međutim, ako ste zadovoljni svojim oblinama, ali ne želite da vas farmerice učine širim nego što jeste, odaberite one s užim i dužim džepovima koji će ponuditi idealnu vizuelnu pozadinu za vaše obline.

Detaljne savete kako iskoristiti džepove na farmericama za postizanje optimalnog utiska zavisno od tipa telesne građe pogledajte u popularnom videu Jalisini modni saveti.

cosmopolitan

Pogledajte još