SNALAŽLJIVOST NA DELU: Kad nema kondoma dobra je i kesa!?

Folije i kese za zamrzivače umesto kondoma su u Britaniji veoma često sredstvo kontracepcije, čime su dokazali da su ipak najkreativniji narod na svetu, a da je istraživanje rađeno u Srbiji?

Nedavno istraživanje otkrilo je da je jedna četvrtina mladih Britanaca tokom seksualnog odnosa kao kontraceptivno sredstvo koristilo providnu foliju.

Anketa kompanije Bayer Healthcare, kojom je bilo obuhvaćeno 1.500 žena starih između 24 i 34 godine, dala je zapanjujuće rezultate.

Naime, kao “alternativu” za kondome one su spomenule providnu foliju, ali i rukavice od lateksa i kese za zamrzivače. Imajući u vidu ove odgovore, ne treba se čuditi što je 30 odsto ovih mladih žena poseglo za pilulom za dan posle.

Kako prenose britanski mediji, zabrinuti lekari digli su uzbunu i pozvali zdravstvene vlasti da što je hitnije moguće pokrenu kampanju senzibilizacije i informisanja.

Pitamo se kakve bi rezultate dobili da je istraživanje sprovedeno u Srbiji, jer, nemoguće je da su oni „najkreativniji“ kada je reč o dovitljivosti i snalažljivosti...

izvor: telegraf

Pogledajte još