Estradne zvezde napravile cirkus, ali nisu dale ni dinara za pomoć

„Ledeni izazov", globalna akcja za pomoć obolelima od ALS (amiotrofična lateralna skleroza), u Srbiji je postao pravi hit. Ledenom vodom su se polile mnoge estradne zvezde, ali i političari.
Svima je jasno da će se tako najbrže pojaviti u medijima.

Čeda Jovanović je trenutno jedini srpski političar koji je prostao na izazov. Nakon što je u centru grada prikazao svoj izvajani torzo i polio se ledenom vodom, rekao je da planira da uplati novac Svratištu, i time potpuno obesmislio akciju jer, iako postoji mnogo institucija kojima je potrebna pomoć, ova akcija služi isključivo za pomoć obolelima od ALS.

Ni većina pevača ne zna zašto se poliva - znaju samo da će zahvaljujući tome osvanuti u medijima.

Tako je Stanija požurila da se polije, a tek se naknadno obavestila zašto je to uradila. Ekipa lista „Blic" je pitala da li je uplatila novac:

– Pa baš smo se moj PR i ja pitale gde da uplatimo novac. Želimo da doniramo, ali ne znamo gde. Daću najverovatnije sto dolara, ne mogu deset hiljada kao neki u Americi – poručila je Stanija.

Dragan Đurić takođe nije bio siguran gde treba da uplati novac:

– Treba ovi iz kluba da mi daju žiro račun. To će oni da završe. Ne znam koliko ću uplatiti, videćemo – kratko je rekao predsednik Partizana.

Izvor: Dnevno.rs

Pogledajte još