„Počinje škola!“ – odbrojavamo zajedno i pripremamo se u Delta City-ju

Odbrojavanje počinje u utorak 26.08. uz sportski i zabavni program za školarce koji možete pratiti u glavnom holu Delta City-ja od 16 do 20h.

Od petka 29.08. do nedelje 31.08. povedite svoje školarce i budite gosti portala

Šta vas očekuje?

Deca će imati priliku da se zabave ali i provere svoju kičmu i dobiju savete o pravilnom sedenju i izboru torbe. Ona će moći i da provere svoje veštine pranja ruku i zuba, svoje znanje engleskog i probaju da sviraju klavijature, gitaru ili bubnjeve. Očekuje ih i mnogo crtanja, a najkreativniji i najmaštovitiji mališani mogu osvojiti i vredne nagrade. U isto vreme, roditelji mogu da na licu mesta nauče kako da naprave digitalnu fotoknjigu od fotografija dece, kako da spreče prehlade u kući ali i da saznaju kako da naprave dodatan budžet za kupovinu školske opreme.

Dovedite i vašu decu da se zajedno spremimo za novu godinu đačkih druženja u školskim klupama!

Završetak ovog veselog događaja će biti u ponedeljak 01.septembra kada će organizatori donirati nove školske klupe i stolice Osnovnoj školi "Paja Jovanović" koja se nalazi na periferiji grada Vršca i broji preko 500 učenika. U čak tri učionice u ovoj školi još uvek se koriste skamije – školske klupe stare pola veka.

Neki od učesnika i brendova koji vas očekuju su: Rosa, Aquafresh, Limundo.rs, Equilibrio Kids, Master Blaster, Novak Đoković Fondacija, Centar za korektivnu gimnastiku, Influcid, Sport Vision i drugi.

Medijski partneri su: NaDlanu.rs, Media1.rs, Wannabemagazine.com, Infostud, Svet, Hello, Bravo, MojPedijatar, Detinjarije i drugi.

Portal NajboljaMamaNaSvetu.com je, sa svojih preko 250,000 jedinstvenih čitalaca i preko 2,2 miliona pročitanih strana mesečno, jedan od najposećenijih sajtova za mame u zemlji. Sajt postoji da informiše i edukuje ali i zabavi mame u svakodnevnom žongliranju između dece, muža, prijatelja, posla i kuće, podsećajući svaku od njih da je ona najbolja mama na svetu. Jer svaka mama to jeste!
Pogledajte još