Jelena Đoković po drugi put na stranicama jednog od najprestižnijih svetskih časopisa

0

Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera Novaka, pohvalila se na svom Tviter profilu činjenicom da će se, drugi mesec zaredom, pojaviti u poznatom časopisu.

Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera Novaka, pohvalila se na svom Tviter profilu činjenicom da će se, drugi mesec zaredom, pojaviti u poznatom časopisu „Brides“ koji je sa njom uradio ekskluzivni intervju.

„Drugi put zaredom u septembarskom izdanju! Divne slike i prelep članak! Naročito priča o trakicama“ – prokomentarisala je Jelena na svom profilu.

Podsetite se kada je Jelena dala intervju za magazin Vogue

U članku u pomenutom časopisu Jelena govori o humanitarnim aktivnostima fondacije „Novak Đoković“ kojom ona rukovodi, uz svesrdnu Noletovu pomoć.

Pričala je o tome kako su pomogli žrtvama poplava, kao i to da su celokupnu Noletovu zaradu od par prethodnih turnira, kao i novac od ekskluzivnih slika sa venčanja, donirali u humanitarne svrhe.

Takođe spominje i dve gala dobrotvorne večere na kojima je Novak okupio svoje prijatelje iz sveta šoubiznisa, u Londonu i Njujorku, i koji su donirali novac za izgradnju vrtića u Srbiji.

Takođe, neizbežna su bila i pitanja o pripremama za venčanje, kao i za sam taj čin, Jelenine utiske….

Jelena je ispričala kako je potraga za idealnom venčanicom potrajala, kao i da su skoro svi modeli bili preveliki za njenu krhku figuru. Zatim je odlučila da poseti dizajnere u Parizu i Londonu, da bi se napokon u novembru 2013. upoznala sa Sarom Barton iz „Aleksandar Mekvina“, i kako je rekla, „odmah osetila pravu vibraciju“.

Nakon par meseci, odabrali su pravu haljinu, za koju je dizajnerka rekla da je „lagana, delikatna, bela i lomljiva“. Bartonova je u venčanicu ušila plavu trakicu, koja simbolizuje katoličku tradiciju venčanja, koja nalaže da mlada nosi „nešto plavo i nešto pozajmljeno“. Jelena je uz osmeh rekla da im je ona nakon toga zatražila da dodaju crvenu trakicu, srpsku tradicionalnu, protiv uroka.

blic

Foto: Screenshot/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.