Ovo su tipovi ljudi koji će vas najverovatnije prevariti

Visoki muškarac

Zanimljivo istraživanje stranice za upoznavanje IllicitEncounters.com otkrilo je da muškarci viši od 177 centimetara imaju dva puta više šansi da prevare svoju partnerku.

Obožavalac rock 'n' rolla

Još jedno istraživanje istog portala otkrilo je da čak 41 posto preljubnika obožava rock muziku.

Plavuše

Istraživanje stranice CheaterVille.com otkrilo je da čak 42 posto žena koje su prevarile svoje partnere imaju plavu kosu. Zanimljivo je da samo 11 posto žena koje su prevarile imaju crnu kosu.

Zavisnici od Twitter-a

Velika angažovanost na društvenim mrežama može jako da šteti vašoj vezi. Istraživanje univerziteta u Mizuriju pokazalo je da oni koji mnogo vremena provode na Twitter-u imaju i više konflikata i prevara.

Učiteljice i IT stručnjaci

Kad su zanimanja u pitanju, neobično istraživanje koje je sproveo AshleyMadison.com otkrilo je da je velika verovatnoća da je žena koja je prevarila partnera zaposlena u školstvu, odnosno da je učiteljica, a isto istraživanje otkrilo je da su muškarci koji će najverovatnije prevariti IT stručnjaci.

Šopingholičarke

Znak prevare može biti i iznenadna sklonost kupovini jednog od partnera. Istraživanje AshleyMadisona takođe je otkrilo da više od trećine žena više pažnje poklanja izgledu kad se upuste u prevaru, a njih čak 27 posto ima tajnu kreditnu karticu.

Izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još