Neki drugačiji život

Kulturni Centar Nea Pangea biće domaćin izložbe fotografija Branislava Flipovića - Flija, fotografa i pisca, pod nazivom "Neki drugačiji život." Autor izložbe ima dugogodišnje iskustvo u profesionalnom bavljenju fotografijom. Takođe je objavio i roman "Ruski fotograf" u kojem, kroz mešavinu fikcije i autobiografskog, sažima iskustvo dugogodišnjeg života u Rusiji.

Izložba“ je humanitarnog karaktera, i vođena je idejom da pokaže nekakav drugačiji život, blizak i dalek u isti mah. Svaka od fotografija je priča za sebe, a sve priče sakupljene u jednu celinu vape za pokušajem da se nešto izmeni u životima fotografisanih. I onaj najmanji potez dobre volje, ako je od srca, biće propraćen osmehom kakav niste videli , a koji ćete dugo pamtiti.

Čitavo veče je osmišljeno kao spoj različitih vidova umetnosti koji imaju za cilj da dočaraju i priblže autentičnu atmosferu romskih zajednica na obodima našeg grada, njihovu kulturu i život. Tako ćemo tokom večeri slušati romsku muziku, poeziju "Društva živih pesnika" i drugih autora, i družiti se u opuštenoj atmosferi Kulturnog centra Nea Pangea, poznatog po negovanju i spajanju različitih kultura i umetničkih izražaja!

https://www.facebook.com/neapangea

Pogledajte još