Tragična ispovest pevačice: A mislili smo da znamo sve o njoj

Otac ju je zlostavljao!

Hrvatska starleta, književnica i pevačica Nives Celzijus prisetila se svog detinjstva, te otkrila da je bila presrećna kada bi videla svoju reklamu na televiziji.

Kad razmišljam o detinjstvu, setim se kako sam pre svakog Dnevnika iščekivala kada će se pojaviti moja reklama za keks „bambi belvit”. Bila sam oduševljena što vidim sebe na TV-u. Setim se i kako sam se skrivala u kuhinji ispod stola i proždrljivo jela „kinderladu” iz onih velikih tegli od nekoliko kilograma. Setim se i trenutaka kad bih ostala s tetkom kod kuće, gde smo pravile pižama parti. Izvukle bismo krevet u dnevnom boravku, spremile makarone sa sirom i gledale „Bolji život”. Ne mogu da zaboravim ni kako sam skupljala novac za put u Diznilend. To mi je bio najveći san u detinjstvu – prisetila se Nives za "Puls", a zatim se osvrnula i na to da nije odrasla u harmoničnoj atmosferi, te da ju je otac zlostavljao.

– Nije bilo govora o seksualnom, već o psihičkom zlostavljanju. No, ne želim da govorim o tom čoveku. Što se mene tiče, ja nemam oca - rekla je Nives.

Izvor: Opera 17

Pogledajte još