HOROR: Srednjoškolac poginuo usled pada s 25 metara visine! (VIDEO)

Mladi Hrvat Tin Grgurić poginuo je u četvrtak u španskom odmaralištu Lloret de Mar nakon što se iz nepoznatih razloga popeo na dizalicu u samom središtu grada s koje je pao i ostao na mestu mrtav. Kako izveštava regionalna policija Mosos de Eskuadra, nesreća se dogodila oko 17 i 40 časova. Radnici koji rade na izgradnji obližnjih kuća videli su kako je 17-godišnji dečak pao s visine od oko 25 metara.

Dvojica radnika odmah su obaviestila hitne službe, ali bolničari nisu mogli ništa učiniti za nesrećnog dečaka koji je umro na mestu, javlja El Periodico. Policija je otvorila istragu kako bi utvrdila šta je dečak radio na dizalici. Mladić je proveo nekoliko dana u lokalnom hotelu gde se nalazio sa svojim razredom na maturskom putovanju. Dečak je bio učenik srednje škole u Delnicama.

" MVEP može potvrditi da je u Lloret de Maru gde je boravio u sklopu maturalnog putovanja preminuo Tin Grgurić (1996) iz Delnica. Policijska istraga još traje, ali policija već sada sa sigurnošću može reći da smrt nije posledica kriminalnog čina nego da je verovatno posledica nesrećnog slučaja. Ambasada je u stalnom kontaktu s učenicima i profesorima, pruža svu pomoć, a očekuje se da će učenici danas krenuti nazad kući", rekla je portparolka MVEP-a Danijela Barišić.



Izvor:Telegraf

Pogledajte još