Ne da na dedu! Evo šta je Saša Broz poručila političaru koji se "okomio" na Tita!

Nakon što je hrvatski političar Tomislav Karamarko izjavio da će ako HDZ dođe na vlast nestati ulice s imenom Josipa Broza Tita, unuka nekadašnjeg predsednika rediteljka Saša Broz je odlučila da mu ironično odgovori.

"Bravo za Karamarka, on je moj novi idol. Stvarno nije jednostavno naći adekvatan 'lek' za ovo naše bolesno društvo. Znala sam da će jednog dana dojahati moj princ toplog srnećeg pogleda, zaštitnički raspoložen prema rvačkoj naciji. Živeo 1.000 godina", napisala je Saša na svom Fejsbuk profilu.

Nastavila je u istom tonu:

"Dođe mi da se vratim u detinjstvo i napokon naučim nešto iz istorije, a ne sve te laži na kojima smo odrasli. Ja ću glasati za to da se, kada se napokon Hrvati oslobode ukletog duha mog dede, sve ulice i trgovi koji su nosili njegovo ime preimenuju u Trg Tomislava Karamarka plemenitog čoveka. Tada ću se gola okupati u Manduševcu. Tomice – VOLIM TE", glasio je ironični status pozorišne rediteljke.

Podsećamo, prethodno je prvi čovek HDZ-a rekao da se Tito pogrešno prikazuje kao hedonista, odnosno normalan čovek, dok je "jedan od 10 najvećih svetskih zločinaca, tajni saradnik NKVD-a i Staljina, izvršilac hiljade ubistava koji mora bitisankcionisan".

Izvor: Blic

Pogledajte još