6 razloga zašto je sjajno zabavljati se s nekim za koga su društvene mreže misterija

A evo zašto je bolje biti sa nekim koga ne zanima šta se dešava u virtuelnom svetu!

Spontan je i zabavan - Nema potrebu da tvitne sve zabavno što kaže Muškarci koji nisu opsednuti društvenim mrežama su retki primerci, ali i najbolja opcija! Možete biti sigurni da su šale koje je izgovorio namenjene da bi zasmejao vas, a ne da bi ih kasnije podelio sa drugovima sa fejsa ili tvitera.

Primećuje male stvari - Divno je kada ste u vezi sa nekim ko nema potrebu da proverava fejs, tviter, instagram svakih pet minuta nego svu svoju pažnju posvećuje vama. On će pre primetiti kako lepo izgledate u novoj haljini nego kakav je selfi okačila neka zvezda Instagram.

Posvećuje vam više pažnje - Muškarac koji nema puno (ili nijedan) profil na društvenoj mreži više će pažnje obraćati na to što mu govorite, šta vam je smešno, šta vam se desilo na poslu, nego što će to raditi neko ko će imati neobuzdanu potrebu da vam prepriča kako je neko okačio status na kom je pisalo to i to...

Više je posvećen poslu - Društvene mreže isisavaju vreme iz naših života, a da toga često i nismo svesni. Vaš muškarac, onaj koji nema nalog na fejsbuku, umesto da proveri svoj profil, fokusiraće se na sređivanje poslovnih obaveza koje je sebi odredio za taj dan.

Ne mari za živote nekih nebitnih ljudi
- Što je manje drame u životu vašeg muškarca, to je manje drame i u vašem životu. Iskreno, nekad ume da bude zanimljivo čitanje prepucavanja parova na fejsu, ali... ako stavljate celu vezu ‘pred oči javnosti’, pa kakva je to veza?

Nećete brinuti oko toga da li odmerava, flertuje, komunicira i ‘uhodi’ druge devojke - Budimo realni. Svaka od nas pomisli na ovakvo nešto bar dva, tri puta tokom veze. Zato, živeli momci bez profila na internetu!

Pogledajte još