Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program i Jarboli – Provetravanje u Beogradu

Nakon godinu dana koncertnih aktivnosti po brojnim gradovima u Srbiji, koncertni brend Provetravanje vraća se matičnoj ćeliji Beogradu odakle je potekla ideja osvežavanja kulturnog prostora u manjim sredinama. O opštem utisku i predstojećem nastupu u Magacinu Depo Nenad Pejović, gitarista benda Kanda Kodža i Nebojša je izjavio:

(old_image)
autor Nemanja Đorđević

- Dosadašnja iskustva sa Provetravanjem su veoma dobra. Pokazalo se, kao što smo i pretpostavljali, da je uz malo truda moguće organizovati jednu neprestanu turneju bendova koji i u manjim i u većim sredinama imaju više publike nego što se to uobičajeno pretpostavlja. Imajući u vidu stepen ozračenosti naših krajeva, svaki vid provetravanja je dobro došao i radujemo se premijernom nastupu Provetravanja u Beogradu u kome je opšte uzevši, koncertna i kulturna ponuda relativno dobra imajući u vidu realne mogućnosti, ali je zagađenje javnog prostora toliko da bi Provetravanje bilo potrebno održavati praktično svaki dan.

(old_image)
autor Nemanja Đorđević

Osim najavljenih bendova Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program i Jarboli, nastupiće i specijalni gosti Provetravanja, beogradski jazz rock sastav Metak Za Zlikovca.

Satnica nastupa:
21:30 - 22:15 Metak za zlikovca
22:30 - 23:30 Jarboli
23:50 - 00:50 Obojeni Program
01:05 - 02:05 Kanda, Kodža i Nebojša

Početak Provetravanja najavljujemo za 21 čas. Ulaznice su u pretprodaji na Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima po ceni od 600 dinara.

(old_image)
autor Stanislav Milojković

https://www.facebook.com/provetravanje
https://www.facebook.com/provetravanje/info
https://www.facebook.com/odlicanhrcak
http://www.odlicanhrcak.com/list/provetravanje/

Pogledajte još