Vatrogasci genijalci: Uradili su ono što niko od njih nije očekivao! (VIDEO)

Vatrogasci iz Bejtauna u Teksasu postali su viralni hit posle jednog izlaska na teren tokom kog su učinili nešto neočekivano.

Naime, porodica Džona MekKormika pozvala je broj za hitne slučajeve pošto je 65-godišnjak doživeo srčani udar dok je kosio travnjak. Na teren su, uz lekare Hitne pomoći, izašli i vatrogasci.

Kada je MekKormik prevezen u bolnicu, vatrogasci su zaključili da posao nije gotov. Umesto da se vrate u vatrogasnu stanicu, odlučili su da dovrše ono što Džon započeo - dovršili su košenje travnjaka, a njegovoj porodici su ostavili i poruku koja je postala viralni hit.

"Osećali smo se loše zbog toga što vaš suprug nije dovršio košenje dvorišta, pa smo to učinili umesto njega. Primetili smo da je vaša garaža otključana, pa smo je zaključali i ključ ostavili u poštanskom sandučiću. Žao nam je zbog toga što se dogodilo vašem suprugu, nadamo se brzom oporavku. Javite ako vam još nekako možemo da vam pomognemo", stajalo je u poruci.

Sve je snimio i komšija koji je fotografiju objavio na Twitteru.

"To govori o njihovom karakteru. Kaže se da je časno postupanje učiniti pravu stvar dok niko ne gleda. To je činjenica, postupili su časno", rekao je Den Blekford, zet Džona MekKormika.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još