Porodična drama: Odgovorila svom bratu koji je izneo optužbe na njen račun!

Seka Aleksić se poslednjih nekoliko dana nalazi u centru pažnje domaćih medija nakon što je njen brat od ujaka Zulfo Rumić u intervjuu za magazin "Puls" ispričao mnoge loše stvari o njoj.

Zulfo je u svojoj ispovesti optužio Seku da je opljačkala bivšeg muža za 150.000 evra, i da je od tog novca snimila album, da mu je smestila zatvor i da se zakleo da će je ubiti, a zatim i da poseduje video zapise koji potvrđuju da je nekada spavala muškarcima za novac.

Seka se nije oglašavala povodom ovih optužbi, ali je u svom današnjem blogu napravila osvrt.

- Ne biramo kada ćemo se roditi, ni gde. Ne možemo znati ko će biti naša porodica, naša familija, naša majka, otac, tetke, ujaci, stričevi… Prosto venama nam teče krv naših predaka, i onih koji su tu uz nas. Iako nam baš oni, krv naše krvi, mogu pružiti majčinsku ljubav ponekad su prosto loši, pa se ljudi razilaze iako dele isto poreklo.

Istakla je da s druge strane možemo da biramo prijatelje, kao i da je normalno da svi ponekad napravimo neku grešku.

- Ali, postoji i ono što biramo, dragi ljudi, naši prijatelji, uz koje rastemo sazrevamo, koji su tu od prvih nestašluka, pa do onih velikih važnih događaja, koji su tu upravo i u dobru i u zlu. Da, mi ih sami biramo i puštamo u svoj život. Pogrešimo ponekad, neka. Ništa se ne dešava slučajno. Pojedini protutnje kroz naše živote poput brzog voza. Iako su nam doneli loše iskustvo nisu bili tu bez razloga, napisala je Seka, a prenosi Opera17.

Pogledajte još