INTERVENISALI I LEKARI: Milićev plače, ne spava i ne jede

Marko Milićev (33), koji je uhapšen u Kini zbog sumnje da je 25. jula na Brankovom mostu pokosio Luku Jovanovića (21), ne nalazi se u najboljem psihičkom stanju, pa je u njegovu ćeliju nekoliko puta pozvan lekar.

- Nakon hapšenja, Milićev je izmešten od ostalih zarobljenika. Ta ćelija u kojoj se on nalazi je veoma mala, a u njoj se nalaze samo krevet i toalet. Posle smeštanja u ćeliju, on nije spavao čitav dan, a i odbijao je hranu u početku – navodi izvor za “Alo”.

Kako dodaje, on je posle nekoliko dana počeo da jede, ali ga je posetio lekar kako bi utvrdio njegovo zdravstveno stanje.

- Milićev se čudno ponašao, čak je i u nekoliko navrata zaplakao. Ipak, lekari su ocenili da je njegovo zdravstveno stanje stabilno i posle pregleda odlučili su da nije potrebno da intervenišu – kaže ovaj izvor.

Kako piše “Alo”, uzrok šoka je najverovatnije neočekivano hapšenje i strah od povratka u Srbiju zbog reakcije javnosti i sudskog postupka.

Juče su privedeni i saslušani drugovi Luke Jovanovića koji se nisu odazvali na pozive Trećeg tužilaštva. Pozive su dobili radi davanja iskaza u vezi sa nesrećom. Marko Brcan (21), koji je upravljao neispravnom “ladom”, Uroš Anđelković (20), Ivan Maksimović (21) i Lazar Vladisavljević (20) izjave su dali na maratonskom slaslušanju koje je trajalo čitavih dva i po sata.

- Saslušanje je bilo veoma neprijatno, a koliko sam primetio, Milićev ima šest advokata, koji su sve vreme pokušavali da dokažu da on nije mogao da vidi našu “ladu”. Ipak, to je nemoguće jer automobil je beo, a most je dobro osvetljen. Mi smo imali postavljen trougao i upaljena sva četri migavca – rekao je Brcan.

telegraf

Pogledajte još